• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşama Ne Yemek Var ?

Bugün aksam uzun zamandır yapmak istediğim soğan dolmasını yapacağım heyecanlıyım çünkü çok lezzetli duruyor görsellerde ama tadı kötü diyende olmuş. Hanımlar yiyen varsa siz beğenmiş miydiniz?
Ben hiç denemedim ama bence görüntü olarak ilgi çekici tadının çok farklı olacağını sanmıyorum. Kabak çiçeği dolması denemeyi çok istiyorum ben de.

Ben hiç denemedim ama bence görüntü olarak ilgi çekici tadının çok farklı olacağını sanmıyorum. Kabak çiçeği dolması denemeyi çok istiyorum ben de.
Eşim beğendi ama ben hiç beğenmedim bir daha yapmam sanırım. Kabak çiçeği dolması biz yaparız güzel oluyor. Şöyle söyleyim o çiçeğin tadı pek fazla gelmiyor yani deneyebilirsiniz.

Eşim beğendi ama ben hiç beğenmedim bir daha yapmam sanırım. Kabak çiçeği dolması biz yaparız güzel oluyor. Şöyle söyleyim o çiçeğin tadı pek fazla gelmiyor yani deneyebilirsiniz.
Afiyet olsun 🌸 ben de kabak çiçeği dolması deneyeceğim tabii ne zaman denerim bilmiyorum 😄

Bugün aksama
Fırında sulu köfte patates
Domatesli bulgur pilavı
Yoğurt
Pancar turşusu
Menüm değişti yine a dostlar🤣 köfteleri dün yapıp pişirmiştim. Salçalı kremalı sosla onları biraz daha pişiricem yanınada körili makarna yapacağım bir de elmalı turta ❤️❤️❤️

Back