Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Akşama Ne Yemek Var ?
- Konu Sahibi Nevreste
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mart 2023
- 1.757
- 1.359
- 53
- 31
Ben hiç denemedim ama bence görüntü olarak ilgi çekici tadının çok farklı olacağını sanmıyorum. Kabak çiçeği dolması denemeyi çok istiyorum ben de.Bugün aksam uzun zamandır yapmak istediğim soğan dolmasını yapacağım heyecanlıyım çünkü çok lezzetli duruyor görsellerde ama tadı kötü diyende olmuş. Hanımlar yiyen varsa siz beğenmiş miydiniz?
- 28 Ekim 2022
- 6.724
- 17.137
- 178
- 28
- 27 Mayıs 2024
- 372
- 1.025
- 28
Eşim beğendi ama ben hiç beğenmedim bir daha yapmam sanırım. Kabak çiçeği dolması biz yaparız güzel oluyor. Şöyle söyleyim o çiçeğin tadı pek fazla gelmiyor yani deneyebilirsiniz.Ben hiç denemedim ama bence görüntü olarak ilgi çekici tadının çok farklı olacağını sanmıyorum. Kabak çiçeği dolması denemeyi çok istiyorum ben de.
- 28 Mart 2023
- 1.757
- 1.359
- 53
- 31
Afiyet olsun ben de kabak çiçeği dolması deneyeceğim tabii ne zaman denerim bilmiyorumEşim beğendi ama ben hiç beğenmedim bir daha yapmam sanırım. Kabak çiçeği dolması biz yaparız güzel oluyor. Şöyle söyleyim o çiçeğin tadı pek fazla gelmiyor yani deneyebilirsiniz.
- 27 Mayıs 2024
- 372
- 1.025
- 28
Menüm değişti yine a dostlar köfteleri dün yapıp pişirmiştim. Salçalı kremalı sosla onları biraz daha pişiricem yanınada körili makarna yapacağım bir de elmalı turtaBugün aksama
Fırında sulu köfte patates
Domatesli bulgur pilavı
Yoğurt
Pancar turşusu
- 28 Ekim 2022
- 6.724
- 17.137
- 178
- 28