Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben henüz çıkarmadım ama evde donuyorum. Kararsızım biraz daha mı beklesem diye daha doğrusu üşeniyorum bu haftasonu bi el atarım olmazsaKızlar selam. Kışlık kıyafetlerinizi ne zaman çıkaracaksınız?
Burası henüz sıcak olduğu için çıkmaz şimdilik geceleri biraz serinledi ama yinede giyilmez gündüzleri sıcak hala .Kızlar selam. Kışlık kıyafetlerinizi ne zaman çıkaracaksınız?
Bende bir kaç hafta daha bekleyeyim bizim buralarda sıcak gidiyor halaBurası henüz sıcak olduğu için çıkmaz şimdilik geceleri biraz serinledi ama yinede giyilmez gündüzleri sıcak hala .
Bu yaz yandık 50 kusurlerde klima hiç kapanmadı şimdi yine oturulabiliyor klima calismadan ama yinede sıcak.Bende bir kaç hafta daha bekleyeyim bizim buralarda sıcak gidiyor hala
Patatesli yaz türküsü diye okudumPatlıcan musakka
Patatesli yaz türlüsü
Şehriyeli pirinç pilavı
Yoğurt
Ahahhahaa ben ona beste bile yaparım sırf bu yanlış anlaşılma boşa gitmesin diyePatatesli yaz türküsü diye okudum
AhahaaAhahhahaa ben ona beste bile yaparım sırf bu yanlış anlaşılma boşa gitmesin diye