- 28 Ocak 2009
- 33.636
- 54.448
Aynı biz illa evde bir yemeyen bulunacakYa balık yenmez mi bizim evde 3 kişi yiyor 2 kişi yemez gerçi ortanca kıymalı patlıcan da yemez ona sosisli poğaça var onu okuldan gelince ayaküstü yerler diye yazmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı biz illa evde bir yemeyen bulunacakYa balık yenmez mi bizim evde 3 kişi yiyor 2 kişi yemez gerçi ortanca kıymalı patlıcan da yemez ona sosisli poğaça var onu okuldan gelince ayaküstü yerler diye yazmadım
Ya balık yenmez mi bizim evde 3 kişi yiyor 2 kişi yemez gerçi ortanca kıymalı patlıcan da yemez ona sosisli poğaça var onu okuldan gelince ayaküstü yerler diye yazmadım
Benim ortanca bir çok şeyi yemiyor zaten bir insan bulgur pilavini ogurerek yer mi zorladik mi oguruyorAynı biz illa evde bir yemeyen bulunacak
Çiğ kokusunu bende sevmem ama dayanırımDışarıdan söyleyince yiyorum da kokusuna asla dayanamıyorum ya
Bu tatlıyı bende denemek istiyorum Kıbrıs tatlısı yaptım herkes beğendi hergun yap diyorlar bide bunu denemek istiyorum olur mu bakalımEt sote
Basmati pilav
Cacik (bayilirim)
Tatli olarak San sebastian cheescake dusunuyorum umarim yaparim
Ay yok geçen karides yapayım dedim annem kokmaz o dedi diye, üstüne 8 diş sarımsak rendeledim o haliyle bile midem kötü olduÇiğ kokusunu bende sevmem ama dayanırım
Ya ben de geçen Kıbrıs tatlısı yapacaktım, sadece şu bim'deki hazır olanı yedim emin olamadım orijinali de güzel midir diye bugün muhallebi yapacaktım ama halim kalırsa Kıbrıs yapayımBu tatlıyı bende denemek istiyorum Kıbrıs tatlısı yaptım herkes beğendi hergun yap diyorlar bide bunu denemek istiyorum olur mu bakalım
Bence mutlaka dene tadi cooook guzel esim surekli tekrar yapar misin diyor o da cok sevdi, ozellikle ortasi hafif akiskan olunca mukemmel oluyorBu tatlıyı bende denemek istiyorum Kıbrıs tatlısı yaptım herkes beğendi hergun yap diyorlar bide bunu denemek istiyorum olur mu bakalım
Güzel kızarması lazım balık da öyleAy yok geçen karides yapayım dedim annem kokmaz o dedi diye, üstüne 8 diş sarımsak rendeledim o haliyle bile midem kötü oldu
Ya ben de geçen Kıbrıs tatlısı yapacaktım, sadece şu bim'deki hazır olanı yedim emin olamadım orijinali de güzel midir diye bugün muhallebi yapacaktım ama halim kalırsa Kıbrıs yapayım
@bakewithbestt tarifi ile yapiyorum YouTube shorts’da tarifi var cok cok guzel her gun yiyebilirimBu tatlıyı bende denemek istiyorum Kıbrıs tatlısı yaptım herkes beğendi hergun yap diyorlar bide bunu denemek istiyorum olur mu bakalım
Nefis yemek den yaptım ben ben yuvarlak borcama yaptım,7000 bin küsur yorumlu normal kek hamuru gibi olmadığı için biraz o zorluyor sadece tepsiye katarken yarı spatula yarı elimle bastırdım ama çok güzel oldu hazirindan bile güzel hem de hafifAy yok geçen karides yapayım dedim annem kokmaz o dedi diye, üstüne 8 diş sarımsak rendeledim o haliyle bile midem kötü oldu
Ya ben de geçen Kıbrıs tatlısı yapacaktım, sadece şu bim'deki hazır olanı yedim emin olamadım orijinali de güzel midir diye bugün muhallebi yapacaktım ama halim kalırsa Kıbrıs yapayım
Kesinlikle Kıbrıs tatlısını denemelisiniz. Çok güzel oluyor ama bende yapmaya üşendiğim için uzun zamandır yemedim canım istediAy yok geçen karides yapayım dedim annem kokmaz o dedi diye, üstüne 8 diş sarımsak rendeledim o haliyle bile midem kötü oldu
Bugün enerjim kalmadı, galiba malzemem de yok ama yarın deneyeyimKesinlikle Kıbrıs tatlısını denemelisiniz. Çok güzel oluyor ama bende yapmaya üşendiğim için uzun zamandır yemedim canım istedi