Akşama Ne Yemek Var ?

Aynı biz 🤣 illa evde bir yemeyen bulunacak 🤣
Benim ortanca bir çok şeyi yemiyor zaten bir insan bulgur pilavini ogurerek yer mi zorladik mi oguruyor

Uğraşmıyorum artık ..geçen ilk defa tavuk döneri i domatesli marul soğanla yedi

Diyor ki bu güne kadar neden böyle yememisim 🙄 bir çok seyi sade yer yada yemez

Et sote
Basmati pilav
Cacik (bayilirim😀)
Tatli olarak San sebastian cheescake dusunuyorum umarim yaparim😂
Bu tatlıyı bende denemek istiyorum Kıbrıs tatlısı yaptım herkes beğendi hergun yap diyorlar 🤣 bide bunu denemek istiyorum olur mu bakalım

Çiğ kokusunu bende sevmem ama dayanırım
Ay yok geçen karides yapayım dedim annem kokmaz o dedi diye, üstüne 8 diş sarımsak rendeledim o haliyle bile midem kötü oldu 🥲
Bu tatlıyı bende denemek istiyorum Kıbrıs tatlısı yaptım herkes beğendi hergun yap diyorlar 🤣 bide bunu denemek istiyorum olur mu bakalım
Ya ben de geçen Kıbrıs tatlısı yapacaktım, sadece şu bim'deki hazır olanı yedim emin olamadım orijinali de güzel midir diye :KK70: bugün muhallebi yapacaktım ama halim kalırsa Kıbrıs yapayım

Ay yok geçen karides yapayım dedim annem kokmaz o dedi diye, üstüne 8 diş sarımsak rendeledim o haliyle bile midem kötü oldu 🥲

Ya ben de geçen Kıbrıs tatlısı yapacaktım, sadece şu bim'deki hazır olanı yedim emin olamadım orijinali de güzel midir diye :KK70: bugün muhallebi yapacaktım ama halim kalırsa Kıbrıs yapayım
Güzel kızarması lazım balık da öyle

Bazen fırında pişirilen bir kısmı kızarıyor bı kısmı çiğ kalıyor bende begenmiyorim o zaman ama yiyorum 🙄🤣

Nefis yemek den yaptım ben ben yuvarlak borcama yaptım,7000 bin küsur yorumlu normal kek hamuru gibi olmadığı için biraz o zorluyor sadece tepsiye katarken yarı spatula yarı elimle bastırdım 🤣ama çok güzel oldu hazirindan bile güzel hem de hafif

Basliyorum😀👩🏻‍🍳

Eklentiler

• 34908030-CD61-4136-B841-3BC105BF512D.jpeg
    34908030-CD61-4136-B841-3BC105BF512D.jpeg
    217,5 KB · Görüntüleme: 43

Kesinlikle Kıbrıs tatlısını denemelisiniz. Çok güzel oluyor ama bende yapmaya üşendiğim için uzun zamandır yemedim canım istedi 🤣😊

X