Akşama Ne Yemek Var ?

Ben de yoldaki bi teyzeden aldım ya evet herkes semizotu satıyor. Bu tarif çiğden di mi hemşehrim

Ben de yoldaki bi teyzeden aldım ya evet herkes semizotu satıyor. Bu tarif çiğden di mi hemşehrim
Evet çiğden canim ben de bir teyze den almıştım tanesi 5 lira 2 bağ aldım bagida büyüktü meğer aldığım 4 bağ çıktı bir bagda 2 tane varmış 5 liraya satıyorlar hep gördüklerim.

Evet çiğden canim ben de bir teyze den almıştım tanesi 5 lira 2 bağ aldım bagida büyüktü meğer aldığım 4 bağ çıktı bir bagda 2 tane varmış 5 liraya satıyorlar hep gördüklerim.
Mersin tam bir semizotu cenneti evet. Hem de incecik ve taptazeler. Benimki de bir bağ idi ama o kadar boldu ki, pişirmeme rağmen üç kişi yedik yemekle beraber. Bereketli oldu.

İkna oldum, sen gerçek bir patatesseversin ve dostsun.
Ben bi patatessever değilim, ben bi patatesim Önceden anam 1 koca çuval alırdı haşlardım fırınlardım kumpir yapardım 1 haftada sadece kendim yerdim

Ben bi patatessever değilim, ben bi patatesim Önceden anam 1 koca çuval alırdı haşlardım fırınlardım kumpir yapardım 1 haftada sadece kendim yerdim
Esimin kisa girmeden balkonu patatesle doldurma fikri var ben cok tuketiyorum diye patates sevenler dernegi mi kursak acilista da kumpir dagitiriz

Esimin kisa girmeden balkonu patatesle doldurma fikri var ben cok tuketiyorum diye patates sevenler dernegi mi kursak acilista da kumpir dagitiriz
Kumpir demeyin ya bana, Ankara'da hiç güzel değil kumpirler kumpir dediğin kısırlı olur, kısır ekleyince haşlanmış bulgur koyuyorlar patatesin içine

Kumpir demeyin ya bana, Ankara'da hiç güzel değil kumpirler kumpir dediğin kısırlı olur, kısır ekleyince haşlanmış bulgur koyuyorlar patatesin içine
Ben kendim yapiyorum teflon tencerede ama kisirsiz disarda yemek bana cok pahali geliyor

Ben kendim yapiyorum teflon tencerede ama kisirsiz disarda yemek bana cok pahali geliyor
Ben de arada yapıyorum da ben boğazı asla durmayan biri olarak kumpirde her şey olsun istiyorum, evde pahalıya geliyor iyice

Teflonda nasıl oluyor?
Ben haşlayıp içine kaşar ve tereyağ koyup eziyorum. Sonra üstüne garnitürler.

Bu arada akşam yemeği kesmedi. Pişi yaptım yedim şimdi.

Teflonda nasıl oluyor?
Ben haşlayıp içine kaşar ve tereyağ koyup eziyorum. Sonra üstüne garnitürler.

Bu arada akşam yemeği kesmedi. Pişi yaptım yedim şimdi.
Pişi de demeyin bana... her yemekte bi acım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…