- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.167
- 468
Ben de yoldaki bi teyzeden aldım ya evet herkes semizotu satıyor. Bu tarif çiğden di mi hemşehrimEvet vermiştim ama yine yazayım.
Otun icine küp küp kuru soğan, domates, salatalık bunları doğrayın.Kuru nane, zeytinyaği,sumak,tuz,biraz nar ekşisi ve limon suyu ekleyip karıştırın.
Mersin de her taraf semizotu bol bol var burada her köşe başında satıyorlar.
İkna oldum, sen gerçek bir patatesseversin ve dostsun.Dünyanın en güzel şeyi patsodur, patso yenmeden geçirilmiş bi gün gün değildir. Yaşasın patsolar ve patsoseverler
Evet çiğden canim ben de bir teyze den almıştım tanesi 5 lira 2 bağ aldım bagida büyüktü meğer aldığım 4 bağ çıktı bir bagda 2 tane varmış 5 liraya satıyorlar hep gördüklerim.Ben de yoldaki bi teyzeden aldım ya evet herkes semizotu satıyor. Bu tarif çiğden di mi hemşehrim
Mersin tam bir semizotu cenneti evet. Hem de incecik ve taptazeler. Benimki de bir bağ idi ama o kadar boldu ki, pişirmeme rağmen üç kişi yedik yemekle beraber. Bereketli oldu.Evet çiğden canim ben de bir teyze den almıştım tanesi 5 lira 2 bağ aldım bagida büyüktü meğer aldığım 4 bağ çıktı bir bagda 2 tane varmış 5 liraya satıyorlar hep gördüklerim.
Ben bi patatessever değilim, ben bi patatesimİkna oldum, sen gerçek bir patatesseversin ve dostsun.
Esimin kisa girmeden balkonu patatesle doldurma fikri var ben cok tuketiyorum diyeBen bi patatessever değilim, ben bi patatesimÖnceden anam 1 koca çuval alırdı haşlardım fırınlardım kumpir yapardım 1 haftada sadece kendim yerdim
Kumpir demeyin ya bana, Ankara'da hiç güzel değil kumpirlerEsimin kisa girmeden balkonu patatesle doldurma fikri var ben cok tuketiyorum diyepatates sevenler dernegi mi kursak acilista da kumpir dagitiriz
Ya biz niye komşu değiliz senle beBen bi patatessever değilim, ben bi patatesimÖnceden anam 1 koca çuval alırdı haşlardım fırınlardım kumpir yapardım 1 haftada sadece kendim yerdim
Mersin'de yaşasam eriyerek öleceğim içinYa biz niye komşu değiliz senle be
Ben de Ankara'nın dondurucu soğuğuna katlanamazdım. Ortak bir payda bulurduk gene de, ikimizi de kurtaracakMersin'de yaşasam eriyerek öleceğim için
Değil be dondurucu, mis gibi havası varBen de Ankara'nın dondurucu soğuğuna katlanamazdım. Ortak bir payda bulurduk gene de, ikimizi de kurtaracak
Bence Niğde olur. Hem patatesi meşhur.Değil be dondurucu, mis gibi havası var
Gazoz da severim bi Niğde gazozu da içer miyizBence Niğde olur. Hem patatesi meşhur.
Of içmez miyiz ya hem de framboazlıGazoz da severim bi Niğde gazozu da içer miyiz
Ben kendim yapiyorum teflon tencerede ama kisirsizKumpir demeyin ya bana, Ankara'da hiç güzel değil kumpirlerkumpir dediğin kısırlı olur, kısır ekleyince haşlanmış bulgur koyuyorlar patatesin içine
Ben de arada yapıyorum da ben boğazı asla durmayan biri olarak kumpirde her şey olsun istiyorum, evde pahalıya geliyor iyiceBen kendim yapiyorum teflon tencerede ama kisirsizdisarda yemek bana cok pahali geliyor
Teflonda nasıl oluyor?Ben kendim yapiyorum teflon tencerede ama kisirsizdisarda yemek bana cok pahali geliyor
Pişi de demeyin bana...Teflonda nasıl oluyor?
Ben haşlayıp içine kaşar ve tereyağ koyup eziyorum. Sonra üstüne garnitürler.
Bu arada akşam yemeği kesmedi. Pişi yaptım yedim şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?