Akşama Ne Yemek Var ?

Kendinize az bir şey yapın. Kıyamam yakın olsaydık getirirdim size de
Ay getirmiş kadar oldunuz efem çok teşekkürler benim canımın çekişlerine yetişemezsiniz zaten bi yandan da Hayrabolu tatlısı istiyor mesela

Bugün akşam
Tepsi kebabı
Tavuk suyuna tereyağlı mısırlı bezelyeli havuçlu pirinç pilavı
Zeytinyağlı barbunya
Semizotu salatası (domatesli soğanlı salatalikli eksili ve zeytinyağli )
Sumaklı maydanozlu soğan salatası
Karışık turşu
Ayran
Meyveli yaş pasta

Aaa onu hiç duymadım. Merak ettim adı değişikmiş
Kemalpaşa'nın peynirli hali sanırım özetle, üstüne tahinle servis ediliyor. 1 kere, o da herhalde 10'lu yaşlarımdayken yemiştim, tahin de hiç sevmem ama çekti canım

Karisik kizartma yapicam (patlican, kabak, biber, patates) yogurtla, yanina da domates salatalik tatli niyetine kavun

Sanırım bende de bu menü olacak kavun hariç. Mercimek çorbası var biraz da. Neredeyse 1 hafta oldu onu bitirsem iyi olur artık

Sanırım bende de bu menü olacak kavun hariç. Mercimek çorbası var biraz da. Neredeyse 1 hafta oldu onu bitirsem iyi olur artık
Yazin vazgecilmezidir kizartma mercimek corbasini da emek dograyip kedi kopeklere verebilirsiniz sokaktaki hem siz kurtulursunuz hem hayvancagizlar doyar

Yazin vazgecilmezidir kizartma mercimek corbasini da emek dograyip kedi kopeklere verebilirsiniz sokaktaki hem siz kurtulursunuz hem hayvancagizlar doyar

Ya vermek isterdim ama oturduğumuz yerde sokak hayvanlarını beslememize izin yok maalesef. Daha önce maalesef küçük bir çocuk zarar gördüğü için. Bölgenin dışına çıkmam gerekir ona da bilmiyorum vakit olur mu. Bir hal çare bulacağım artık. Bozulmuş mudur acaba bilemedim yesek kötü olur muyuz?

Ay yemeyin. Sanirim 1 hafta olmuş öyle yazıyordu yukarıda. Buzdolabında 3 günden sonra kalan yemekler bakteri üretiyor. Hele ki tavuk suyu ile yapılan et suyu ile yapılan yemekler en fazla ertesi gün yenmeli.

Ay yemeyin. Sanirim 1 hafta olmuş öyle yazıyordu yukarıda. Buzdolabında 3 günden sonra kalan yemekler bakteri üretiyor. Hele ki tavuk suyu ile yapılan et suyu ile yapılan yemekler en fazla ertesi gün yenmeli.

Tamamdır vazgeçtim yemekten. Bakteri ürediyse hayvanlara da vermeyeyim yazık günah.

Tadinda kokusunda degisme yoksa gideri vardir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…