Akşama Ne Yemek Var ?

cuma akşamı yemek için eşime karnıyarık
banada etli patates yemeği patlıcan yemiyorum çünkü
tatlı olarakta damla sakızlı muhallebi yapmıştım dünakşam kayınvalide yemeğe çağırdı oraya gittik bizde yemeklerde bu akşama kaldı

Karnıyarık (Dünden)
Pilav (dünden)
Salata
Patatesli ve kıymalı poğaça
Köstebek pasta (Dün yapmıştım)

çorba henuz karar vermedim...
tavuklu mantar sote
pilav
cacık yada salata karar vermedım henüz..

bu böümü çok sevıyorum
aksama ne yapsam derdım olmuyor en azından evdekı malzemelere gore buradan yemek menusu cıkarıyorum
bu arada aksama puılav var yanına corba ve salata yapmayı düşünüyorum
salçalı sulu patates yemegıde yapabılırım nende olsa pılav kuru sulu bıseyler lazım yanına

nazlı bebek sorunu cevaplıyım
baya tavuklar çatlıyormus yanıu derılerı artık patlıyormus yırtılıyormus
okadar hormon basıyorlarmıskı zavallıların yemlerıne tavukları bılırsınız önüne yem koyunca balıklar gıbı baya bı yem yerler yemlerede hormon basıyorlarmıs tavuklarda bu hormonları yemekten kemıklerınden catur cutur dıye sesler gelıyoröus ve gununde kesılmesse catlıyorlarmıs oyuzden gununde kesıyorlarmıs hafta sonuna falan denk gelse tavuklar telef oluyormus
cok tavuk tukentenlere duyurulu bız eve sokmuyoruz valla bızımle ne bıçım dalga gecıp ceplerını dolduruyorlar dımı
yurt dısındakı tavuk cıflıklerınde tavuklara yuruyen bantlatda (kosu bandı gıbı) kaslarını gelıştırıyorlarmıs bizimkiler hormon basıyor
iyi yapıyorlar kımsenınde sesını cıkardıgı yok nasıl olsa
sağlığımızı koruyan yasalarda yok sayılır ısteyen ıstedıgı gıbı at oynatıyır

nazlı bebek sorunu cevaplıyım
baya tavuklar çatlıyormus yanıu derılerı artık patlıyormus yırtılıyormus
okadar hormon basıyorlarmıskı zavallıların yemlerıne tavukları bılırsınız önüne yem koyunca balıklar gıbı baya bı yem yerler yemlerede hormon basıyorlarmıs tavuklarda bu hormonları yemekten kemıklerınden catur cutur dıye sesler gelıyoröus ve gununde kesılmesse catlıyorlarmıs oyuzden gununde kesıyorlarmıs hafta sonuna falan denk gelse tavuklar telef oluyormus
cok tavuk tukentenlere duyurulu bız eve sokmuyoruz valla bızımle ne bıçım dalga gecıp ceplerını dolduruyorlar dımı
yurt dısındakı tavuk cıflıklerınde tavuklara yuruyen bantlatda (kosu bandı gıbı) kaslarını gelıştırıyorlarmıs bizimkiler hormon basıyor
iyi yapıyorlar kımsenınde sesını cıkardıgı yok nasıl olsa
sağlığımızı koruyan yasalarda yok sayılır ısteyen ıstedıgı gıbı at oynatıyır

ezogelin çorbası ev yapımı, şehriyeli bulgur pilavı,patates kavurması yumurtalı.malum mevsim olarak ne yaz ne kış evdeki bakliyatları değerlendiriyorum...

hiç duymamıştım acaba guvenılırını nerden bulabılırızkı:uhm::uhm: benım oğlum tavuğu çok sewer kırmızı eti köfte dışında yemez....

kiymali patates yemegi(firinda)
pilav
cacik
yemekten sonra elimize ne gecerse..
islak kek,kavhe,dondurma vs...:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…