Akşama Ne Yemek Var ?

bugün annem ve babamla hastaneye gittim sabah.dönüşte birlikte yemek yedik.
eve geldik öğleden sonra güne gittim ohhh ordada pasta çörek.
evde yemek yoktu.eee tok açın halinden anlarmı akşama ne yapsam diye düşünürken telefon geldi eşim akşama arkadaşı gelmiş dışarıda biraz vakit geçirecekmiş.4 ayağımın üzerine düştüm yemek yok yani bugünü böyleee geçirdim kötükedihüso

ezogelin bizdee varsempatiksalakcinni
nohut yemeği ve ayrılmaz dostu pilav ve mevsim salata

kremali tavuk corba hazir

sodali borek
firinda patates cipsi
salata ve tatli yeter yahu daha ne olsunnaniknanik

bizdede bugün

ıspanak yemeği
ıspanaklı börek (eşim çok istedi )
kısır yaptım kek yaptım ohhh bide çayy yeter bugünlükk

bugün sadece manti yaptim salata bile yapmadim..
zaten evde manti varsa kimsenin gözü baska bisey görmüyo sırnaşık şey

Mercimak çorbası (dünden)
Pilav (dünden)
Patates kızartması
Salata
Kremalı pasta (dünden)

büğün geç gelecem için kadın yapcak evdekiii

domates çorbasııı
yapark sarma
kuruköfte
çoban salata

Kızlar ya bana nohut ile yapılabilecek hafif ve etsiz bir yemek tarifi verebilir misiniz. Akşama yapmayı düşünüyorum ama bir şey bulamadım.:uhm:

kabak dolması
yeşil fasulye
fırında kaşarlı mantar
kısır

baya tavuklar çatlıyormus yanıu derılerı artık patlıyormus yırtılıyormus
okadar hormon basıyorlarmıskı zavallıların yemlerıne tavukları bılırsınız önüne yem koyunca balıklar gıbı baya bı yem yerler yemlerede hormon basıyorlarmıs tavuklarda bu hormonları yemekten kemıklerınden catur cutur dıye sesler gelıyoröus ve gununde kesılmesse catlıyorlarmıs oyuzden gununde kesıyorlarmıs hafta sonuna falan denk gelse tavuklar telef oluyormus
cok tavuk tukentenlere duyurulu bız eve sokmuyoruz valla bızımle ne bıçım dalga gecıp ceplerını dolduruyorlar dımı
yurt dısındakı tavuk cıflıklerınde tavuklara yuruyen bantlatda (kosu bandı gıbı) kaslarını gelıştırıyorlarmıs bizimkiler hormon basıyor
iyi yapıyorlar kımsenınde sesını cıkardıgı yok nasıl olsa
sağlığımızı koruyan yasalarda yok sayılır ısteyen ıstedıgı gıbı at oynatıyır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…