• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşam yapılan gebelik testi de doğru sonuç verir mi?

Deryaozkan34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2020
61
26
3
29
Test aldım şimdi yaptım dayanamadım sabahı bekleyemedim pozitif çıktı sabah tekrar yapicam da bu da doğrudur dimi ya

Ya bazen idrar sulu koyu olmasina gore degisiyor netliği ama cikar varsa

Tabi doğru sonuç verir elbette ♥ adetin 1 hafta geçmiş bence yarın test yap ama kan da ver 🥰

Ben iki gebeligimde de aksam yapmıştım doğru sonuc vermisti.Netice de hamileyseniz sabah aksam fark etmiyor çıkıyor

Test aldım şimdi yaptım dayanamadım sabahı bekleyemedim pozitif çıktı sabah tekrar yapicam da bu da doğrudur dimi ya
dogrudur canim.bendede oyle.olmusdu aksam kocisim.isten gelince aldi baktim aaa pozitif sora sabah erkenden taa beste kalkdim.yaptim oda pozitif apar topar hastaneye gittik ..hemde adetime iki gun kalmisdi tam.uc haftalikmis bebis))

dogrudur canim.bendede oyle.olmusdu aksam kocisim.isten gelince aldi baktim aaa pozitif sora sabah erkenden taa beste kalkdim.yaptim oda pozitif apar topar hastaneye gittik ..hemde adetime iki gun kalmisdi tam.uc haftalikmis bebis))
Hayırlı olsun canım rabbim bir nefeste kucağına almayı nasip etsin sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah ☺️

Back