- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
-
- Konu Sahibi meltemkaraca
Gercek mi sanmiyorum o kadar yalnış yapacaklarınıtakip ettigim bir yabanci dizim var `` Grimm`` (evet fantastik tarz cok severim) tatile girdi ,az once bir turk dizisinin reklamini gordum dur bakayim dedim bizim hurremin carpik fransizcasini duydum cok guldum, hadi bu kiz fransizca bilmiyor etrafindada duyan bilende mi yok acaba yalan yanlis konusturmuslar
Gercek mi sanmiyorum o kadar yalnış yapacaklarını
Doğrudurvalla ben 9 yasindan beri fransizca konusuyorum, tamamen yanlis konusmuyor tabide cok hatalar var alt tarafi.
Neyle itham edildiğimi anlayamadımDün akşam Ceyla Demirci,(hani 19 yaşında telefonda konuştuğu oğlanla evlenecek olan) bu akşam Meltem Karaca.. Hayır olsun inşallah.. Genelde buralarda kendi ismiyle üye olmazlarda..
Çok mu ön yargılıyım ne
ben iyi değiliiiimmm
nekaa mutsuz, nekaa yalnız, nekaa bedbaht olduğumuzdan bahsediyodukNolsun yaaSaksi_Degilim_Ben bacimla ikilafin belini kırakoydum simdi. Pc kitlendi hatun dehsetli. Oyle iste
nekaa mutsuz, nekaa yalnız, nekaa bedbaht olduğumuzdan bahsediyodukevet
Nasılsınız
gel şu köşede yalnızlığımıza üzülelim kafa kafaya veripmarga gelmeden yazmam lazım Allahım hadi bir gayrett..
öylemiydik kıs biz ?
Hadii gell arka fondaa huzunlu bir sarki olsunn amaagel şu köşede yalnızlığımıza üzülelim kafa kafaya verip
uzun hava olmasınHadii gell arka fondaa huzunlu bir sarki olsunn amaa
Saksi_Degilim_Ben konu kapanmamis geyige tasinmiss bosuna mi acele acele msj yazdim ben @Margarikotin hain misin sen