- 10 Ocak 2016
- 35
- 22
- Konu Sahibi meltemkaraca
Memnun oldum :)Ben mi ben buranin hanim ağasıyım bana hersey mubah:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Memnun oldum :)Ben mi ben buranin hanim ağasıyım bana hersey mubah:)
Bizim tatli cadi uyusa bende uyuyacam da daha şimdi cin gibi hic uykusu falan yok:)
Aayy sagol inşallah sevgililer günü 14 eşimin doğum günü 16 bebeğimiz bakalım ne zaman nasip olacak :)3 gün önce sakın yapma.kocan kaynatır senin sevgililer gününü araya
Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah.Sen de 5 dk da doğur inşallah
Ay sen biran bebek deyince hamileyim mi diye düşündüm sagol canim :)Geçmiş olsun canım bebeğe de bulaştırma sakın
Allah hayırlı bir evlat etsin. Rahat bir doğum olsun inşallah.Erkek canım inşallah şubat 17 bekliyoruz:)
anamm kaynadı bile bacım.Adam diyecek ki çocuk 17 ben 16 gel hepsini aynı gün kutlayakAayy sagol inşallah sevgililer günü 14 eşimin doğum günü 16 bebeğimiz bakalım ne zaman nasip olacak :)
Valla sorma bütün şansım yok olduanamm kaynadı bile bacım.Adam diyecek ki çocuk 17 ben 16 gel hepsini aynı gün kutlayak
İran halosu ile swarosky miydi neydi o dünkü konusevgililer gününde hangi hediyeyi bekliyorsunuz valla bak merak ettim .Mesela ben timsahli marka kırmızı bir saat bekliyorum da
İnşallah çok teşekkürler dualarınızı eksik etmeyin büyün hamilelerden:)Allah hayırlı bir evlat etsin. Rahat bir doğum olsun inşallah.
kaçırmışım konuyu demekki iran kedisi daha iyi bence iran halısından he heİran halosu ile swarosky miydi neydi o dünkü konu
Cokta güzel olur :)sevgililer gününde hangi hediyeyi bekliyorsunuz valla bak merak ettim .Mesela ben timsahli marka kırmızı bir saat bekliyorum da
ama o halı değil halo idi .çok merak ettim nedir kocamdan bekliyom hediye olarakkaçırmışım konuyu demekki iran kedisi daha iyi bence iran halısından he he
kaşıkçı elmasını iste ben de istedim de tuhaf tuhaf baktı yüzüme nedendir anlıyamadımama o halı değil halo idi .çok merak ettim nedir kocamdan bekliyom hediye olarak
ayrıca iki tane kedim var evde.
ımııınnnn erkek işteekaşıkçı elmasını iste ben de istedim de tuhaf tuhaf baktı yüzüme nedendir anlıyamadım
Yani soğukta geçen haftaki gibi değilSoğuk mu oralar kiZ
Nasılsınız