- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi meltemkaraca
bizim köyde dün sülülerin göccük kız gocaya gaçtı eççik canım sıkkın ondan gııı meltemm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun afiyet olsun :)kız meltem bacuuu ben de dantel dürtüklüyom sobaya da bi kürek kömür attım şimcik içim geçmesin deyu de demli bir çay gaynattım gııı buyur beraber içekkk
doğru yerdesin arkadaş dert ortağı eğlence bol burda her gün gel senValla konuşalım ddm dün keşfettim burayı izmirde yeni gelinim arkadasım da yok hiç konusacak arkadas arıyor insan
Doğum yakın mı bacım cinsiyetini soylede bi şeyler örelimValla bende aynı yemek yedik oturuyorum hamileyim ağırlık var üzerimde
Hosgeldin de burasi konuşulacak yer degil amaValla konuşalım ddm dün keşfettim burayı izmirde yeni gelinim arkadasım da yok hiç konusacak arkadas arıyor insan
puhahaaaaNapim işte kız..
Benim herifin ayakları kokuyordu tezek gibi..bende onu pudralıyordum.
Geçen bizim hurıyenın kızı fatmayı yolda gördüm..beni gormemezlikten geldi..ne ettim kız ben ona..bakkalı vardı da yanına market mi actım!
Sizin serkanda takmış koluna bi kızı mahalleye caka satıyordu..dersin bana kolundaki kılodya şifır..
Geçmiş olsunIyiyim biraz hastayim halsizlik var uzerimde sen nasilsin nasil gidiyor hayat
Valla iyiyim samirecim çay koydum dinleniyomIzabel nasilsin
Sağol canim şimdiden uyuyonmu ay :)Geçmiş olsun
İyidir ne olsun. Uyku modundayım. Çok yorgunum bende.
Erkek canım inşallah şubat 17 bekliyoruz:)Doğum yakın mı bacım cinsiyetini soylede bi şeyler örelim
Sagolasın :)doğru yerdesin arkadaş dert ortağı eğlence bol burda her gün gel sen
Bu aralar herkesin uzerinde bi yorgunluk var havalardan mi neValla iyiyim samirecim çay koydum dinleniyom
Misafirler vardı akşam üzeri gittiler yoruldum
Siz neden buradasınızHosgeldin de burasi konuşulacak yer degil ama
AynenSağol canim şimdiden uyuyonmu ay :)
3 gün önce sakın yapma.kocan kaynatır senin sevgililer gününü arayaErkek canım inşallah şubat 17 bekliyoruz:)
Geçmiş olsun canım bebeğe de bulaştırma sakınIyiyim biraz hastayim halsizlik var uzerimde sen nasilsin nasil gidiyor hayat
Ben mi ben buranin hanim ağasıyım bana hersey mubah:)Siz neden buradasınız
Evet ama komşularım yaşlı bir aile var onlarda çalışıyorlarKomşular tanışmaya gelmedi mi?
Tanışma günü ayarlasaydı apartmanda mı oturuyorsun
Komşular tanışmaya gelmedi mi?
Tanışma günü ayarlasaydı apartmanda mı oturuyorsun