Z zceren Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2009 47 0 86 Tekirdağ 1 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi zceren #1 İstanbul Yenibosna'da açılacak olan Akşam Lisesi için öğretmen aranmaktadır. Lise öğretmeni olması şart. Ataması olmayan arkadaşlar için çalışma şartları çok uygun. Stajyerlik de kalkıyor zannedersem. İsteyenlerin mesajlarını bekliyorum.
İstanbul Yenibosna'da açılacak olan Akşam Lisesi için öğretmen aranmaktadır. Lise öğretmeni olması şart. Ataması olmayan arkadaşlar için çalışma şartları çok uygun. Stajyerlik de kalkıyor zannedersem. İsteyenlerin mesajlarını bekliyorum.
M memure06 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2008 82 0 86 39 Ankara 2 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi zceren #2 canım ben lise öğretmeniyim. atamam olmadı henüz. ne öğretmeni gerekiyor acaba? ben ilgilenirim olursa..
canım ben lise öğretmeniyim. atamam olmadı henüz. ne öğretmeni gerekiyor acaba? ben ilgilenirim olursa..
Z zceren Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2009 47 0 86 Tekirdağ 3 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi zceren #3 ben sana bir telefon numarası vereyim özeline gönderiyorum
Z zceren Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2009 47 0 86 Tekirdağ 3 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi zceren #4 Ama ankarada oturuyorsun herhalde zor olmaz mı