• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşam görüşmeye çağıran patron

papatyalicicek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2022
92
28
8
Canlar bir yere iş görüşmesi için ne zaman geleyim dedim bu akşam diye mesaj attı patron ama gideceğim yer saat 19.00 da kapanıyor ve o mesajı 18.57 de attı bu akşam demesi biraz beni işkillendirdi gelemem dedim yarın bekliyoruz dedi sizce normal Mİ?

Heh işte bir daha böyle bir şey diyen olursa teşekkür edip kapatın ve muhatap olmayın. Böyle iş görüşmesi olmaz.
Neden ki? Benim pek tecrübem yok o yüzden soruyorum yanlış anlamayın ☺️ Bide orası baya bilinen bi yer yani bi kaç şubesi daha var kadın çalışanları da var

Neden ki? Benim pek tecrübem yok o yüzden soruyorum yanlış anlamayın ☺️ Bide orası baya bilinen bi yer yani bi kaç şubesi daha var kadın çalışanları da var
Çünkü öyle iş görüşmesi olmaz. En fazla cv’nizi şu şu numaraya whatsapptan iletir misiniz derler. Burası kasıyor wassaba geçeh diyen patron mu olur, o patrondan hayır mı gelir?

Çünkü öyle iş görüşmesi olmaz. En fazla cv’nizi şu şu numaraya whatsapptan iletir misiniz derler. Burası kasıyor wassaba geçeh diyen patron mu olur, o patrondan hayır mı gelir?
Haklısınız 🙏🏻
Şule Çed de böyle iş görüşmesine gitmişti.Sakın gitmeyin.
Zaten gidersenizde dışarıda babanız yakınınız beklesin.Ben çok dikkatli olun derim size..
Allah korusun gitmedim zaten yarın geleyim dedim de gidesim kalmadı

Canlar bir yere iş görüşmesi için ne zaman geleyim dedim bu akşam diye mesaj attı patron ama gideceğim yer saat 19.00 da kapanıyor ve o mesajı 18.57 de attı bu akşam demesi biraz beni işkillendirdi gelemem dedim yarın bekliyoruz dedi sizce normal Mİ?
Sence patronla mesajlaşman normal mi de geri kalan normal olsun tabii ki gitmeyin

Pislik sapık rezil kaç kadının kanına giriyor böyle adiler can güvenliğiniz yok ne akşam ne de ertesi gün aman gitmeyin

Degil

Sapık olmasa bile profesyonel gelmedi bana da, yazılanlara katılıyorum. Tamam belki telefoncuda insan kaynakları bölümü yoktur ama gündüz telefonda konuşup netleştirirsin günü ve saati.

Yazışmak nedir? :olamaz:

İlk aklıma Şule Çet geldi. Gidersen de tek başına gitme lütfen. Rahatsız ederse engellersin.

Aklıma aynısı geldi, patronu denen o hayvan gel paranı vericem diye arayıp çağırmış sonra da kıza saldırmış. Bu adam işyeri sahibi şu bu diye düşünmesin kimse ne olursa olsun, akşam saati çağıran çok da tanımadığınız insanların yanına gitmeyin kzıçeler

Back