• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akşam 6 mutfak kapandı

zeynepc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
220
0
66
Kayseri
arkadaşlar buyurun buradan devam edelim.akşam 6 dan sonra hiçbirsey yemiyoruz.yılbaşında tartılacağız.bakalım ne kadar kilo vermişiz ne dersiniz

90 kiloyum ve 60 kilo olmak istiyorum.gelin birbirimize destek ollalım.birlikte zayıflayalım.akşam 6 ya kadar hersey serbest.:34:

nekadar acıksak da akşam 6 dan sonra yemeyeceğiz.bir öğretmen arlkadaşımın eşi 3 ayda 10 kilo vermiş.gündüz herşeyi yemiş.akşam 6 dan sonra hiçbir şey yememiş:56:

nekadar acıksak da akşam 6 dan sonra yemeyeceğiz.bir öğretmen arlkadaşımın eşi 3 ayda 10 kilo vermiş.gündüz herşeyi yemiş.akşam 6 dan sonra hiçbir şey yememiş:56:

arkadaşlarım da hep böyle zayıfladı canım..
ya ben bişey sorcam salatalık domates de yok mu?
bugün benim için zor olacak, tek öğün yedim çünkü..:25:

salatalık ve domatesin kalorisi az diye biliyorum istersen birer tane ye.ben en son beş buçukta yedim.ama çok yedim hala acıkmadım.canım bir de bir sey soracağım o zayıflayan arkadaşların akşam 6 dan sonra yemek yememek dışında ekstra birseyler yapmışlar mı acaba
:26:

salatalık ve domatesin kalorisi az diye biliyorum istersen birer tane ye.ben en son beş buçukta yedim.ama çok yedim hala acıkmadım.canım bir de bir sey soracağım o zayıflayan arkadaşların akşam 6 dan sonra yemek yememek dışında ekstra birseyler yapmışlar mı acaba
:26:

önceki yazım iki defa gelmiş.auraras ben bir de birşey daha soracağım canım.şimdilik iki kişiyiz yani kararları ikimiz vereceğiz.sence bu şekilde iki hafta devam etsek tartılsak sonra şekeri tatlıları çıkarsak hayatımızdan.ne dersin.KAFAM KARIŞTI YOKSA İLK DÜŞÜNDÜĞÜM GİBİ YILBAŞINA KADAR DDEVAM MI ETSEK BÖYLE:43:

canım ben yarın başlıcam önce onu söyleyeyim.. dün gece 5 te yattığım için bugün öğlen kalktım..
ama bundan sonra zaten düzenli olacak işe başladım yeni.. mutlaka düzene uyarım yanii..
onlar şöyle yapıyorlardı sabahtan akşama kadar her şey yiyorlardı.. 6 da yemek yemeyi kesiyorlardı..
arkadaşla şimdi görüşemedim ama görüşünce sorarım..

acaba bir diyet listesiyle falan mı yapsam diye düşündüm de bilemedim...
tatlıları kesmek konusunda da fikir alırım arkadaşımdan..
senin kilo vermiş dediklerin nasıl yapmışlar?

olabiler bende katılıyorum akşam 6 zor olsada 6.30 falan olabilir kocişim anca gelıyo eve:)) zayıflayım da hamile kalmak istıyorum artık yahu ...zamanı geldi artık:)

canım ben de ordan mı devam atsek diye bakmıştım ama eski bir konuymuş.yine de inceleyim canım.belki püf noktaları vardır o arkadaşların.tamamdır yarın kesin söz mü.gündüz istediğini ye canım ama akşam 6 dan sonra yemiyoruz

aramıza hoş geldin canım.birlikten kuvvat doğacak zayıflayacağız hep birlikte.sen de inşallah vakti zamanı gelince bebişini kucağına alacaksın:1::emir_bebek:

bende varım kızlar.... dün kıyafet almak için gezdim ve şok oldum hiç bişi üstüme olmadı :5:

canım onu da okudum günde iki dilim ekmeği geçmedim falan diyor.ne yapalım şimdi kurallarımız ne olsun.hadi hep birlikte karar verelim

1.auraras
2.zeynepc.......90kg......hedef 60
3.cornella
4.mimoza 123

hadi arkadaşlar bir de başlangıç kilolarımızı yazalım

Back
X