Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akreplerin Fiziksel Özellikleri

Ahanda bu anlatılanların hepsı benUstelık yukselenımde akrep benım
İyıkıde kasımda dogurmus annecıgım benıııııı:))

evet beni tarif etmisler :lepi: bi bakisim yeter sengözlerimebaksanab :dance:

hem yükselenim hemde ana burcum akrep,ve bu anlatılanlar beni tarif ediyor.senin gözlerinde bir şey var diyen çok kişi oldu.
akrepleri farklı kılan diğer farklı bir özellikte altıncı his yani ileri derecede sezgileri bence .katılıyormusunuz hanımlar.

bende akrebim ama esmer tenli değilim neyse fiziksel özellikler bir yana karakteri çok sağlamdır akrebin ben akrep olmaktan çok memnunum

bende akrebim ama esmer tenli değilim neyse fiziksel özellikler bir yana karakteri çok sağlamdır akrebin ben akrep olmaktan çok memnunum

evet bende akrep burcuyum...ve beyaz tenliyim....bende çok memnunum bir akrep olmaktan...hisleri kuvvetli ve sağlam bir dostturlar....

hihoyyytEvet bir akrepte benim arkadaşlar bu tariften tek eksiğim beyaz tenli oluşum gerisi hık demiş burnumdan düşmüş. İyi ki doğdum bak çok güsel bir akrep kadını oldum.

ben de akrepp ve beyaz akrepp sositososito
iyiki beyazım vee iyiki akrebimm,bırr sositososito

waallah doqru millet beni qözümden tanır bide hep buldum ortamda dikkat çekerim

Ben akrap burcuyum.akrep burcunun bütün özelliklerini taşıyorum.ama esmer değilim.tam tersine bembeyaz bir ten rengim var.akrepler genelde esmer olmazlar.karışık,sarışın,kumral,beyaz....

fatoş datLımm sen de güçLüsündür eminim benn Şeniz
akrebim güçLüyüm keskinim çekiciyimm oh beee Şeniz sositososito

gurur duyuyorum burcumla:))))
özellikle seksilik konusunda:))))
daha akrep olupta seksilik konusunda istisna olan bir kadınla tanışmadım:))))

derindeniz ben tanıştım valla burcu akrep ama hiiçç kadın gibi değil :1no2: erkek gibi yürüyor saçını makyajnı yapıyor ama seksilikk sıfırr ilk defa gördüm bende inanamıyorum vallaa -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…