Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akreplerin Fiziksel Özellikleri

gemxixnxix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2007
563
0
akrepler gozlerı ve kaslarıyla dıkkat cekerler
kaslı ve guclu yapıları vardır
genelde orta veya uzunca boylu
esmer ve koyu tenlı olurlar
yuzlerı oval veya uzundur
onlara karızmatık bır gorunum veren bakısları rahatsız edıcı sekılde delıcıdır gızemlılıgı severler
yuvarlak ve seksı hatları vardır

yerimsenibenbende akrep burcuyum ve evet bütün akreplerin bende dahil en dikkat çeken yerleri gözleridir ne ifade etmek istersede onları kullanır nefret yada seevgi şefkat yada şiddet bunları sadece gözlerini kullanarak yapabilen tek burçyerimseniben:teselli:sengözlerimebaksanabÇok üzgünüm çoook

kız aynıı benn vallaaaahhh ne burcummuzz var bea Kötü Kazen:içelim:

valla hersey uyuyor bi tekk esmer ve koyu tenli olmasi yuzun oval ve uzun olmasi uymadi onun disinda okk,,

gurur duyuyorum burcumla:))))
özellikle seksilik konusunda:))))
daha akrep olupta seksilik konusunda istisna olan bir kadınla tanışmadım:))))

evet tam ben hele bakış varya kızdımmı kocçiş bile tırsıyo kız
ama esmer koyu ten tutmuyo gerisi ben:roflol::roflol:

akrepler gozlerı ve kaslarıyla dıkkat cekerler
kaslı ve guclu yapıları vardır
genelde orta veya uzunca boylu
esmer ve koyu tenlı olurlar
yuzlerı oval veya uzundur
onlara karızmatık bır gorunum veren bakısları rahatsız edıcı sekılde delıcıdır gızemlılıgı severler
yuvarlak ve seksı hatları vardır
kuzenim de bende akrebim yalnız bana da esmer ve koyu ten uymuyo
ben acık kumral kıvırcık saclı beyaz tenliyim yükselnm boga onun etkisi galiba (=

bende akrebim ben de sarışınım beyaz tenliyim acıkcası hiç esmer akrebde tanımadım yada kendimden midir hiç esmer olurlar gibi bi genelleme yapamadım kumral srışın gibi geliyodu hep e ben burdayım ya dünyanın merkezi burası tabi

evet ben de akrebim ve hemen hemen bütün özellkiler uyuyooo en güzel bayanlar akrep bayanlarıdırrrrr:):) :teytey: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…