J
Juliet
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Juliet
bncede uyumludr
akrepin anlaşabildiği bi burç sonuçta
su grubu
yengeçler zor insanlardır ayın durumuna göre şekil deiştirirler akreplerde tehlikelidir uyum olurmu bilemem yengeçin en iyi anlştıgı burç balıktır ama balıkla da geçinemezler yengeçler yengeçler zor[/b]durrrrrrr....
her ateş grubu birbiriyle anlaşamadığına göre her su grubuda birbiriyle anlaşamaz
yükselen uyumlarına bağlı ayrıca,
yengeç burcu aşırı hassas olduğundan akrebin hayata (siyah yada beyaz gri yok) bakış açısına uzun süre dayanamadığını,bırakıp gittiğini hep duydum kulaklarımla,doğrudur çok yengeç arkadaşı vardır ama hepsiyle aynı uyumu yakalayamaz
akreple aşk yaşayan bir yengeç yada yengeçle aşk yaşayan bir akrep çıksın konuşsun bakalım
evet cıktım konuşalım ben akrep im ve nişanlımda yengeçç acaipte ii anlaşıoruzz amaa nasıl oluo bılıomusunnn ben akrep oldugum için hepp istedıgım olsun isterımm yani dediğim dedik çaldıgım düdük mısali yengeçte cok uyumlu bir erkek oldugu içinn benim her dediğimii yapıo veee 3 yıldırdaa bu bölee hiçtee sıkılmadan bıkmadannnnn :lepi:
bende akrep burcu nişanlım yngeç burcu nisanda düğünümüz var inşallah 6 yıldır birlikteyiz ayriyetten çok kavga ettik falan ama ayrılmadık seveerler birbirlerini bu burçlar