Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep ve Yengeç Uyumlumudur ?

Akrep kadının kahrını,bu kadar çekecek başka bir burç daha yoktur galiba sengözlerimebaksanab
ınatlaşma problemi de olmasa cenneten çıkma bir ilişki.

normal arkadaşım olarak yengeçlerle aram iyi...aynı dili konuşur birbirimizi anlarız kız arkadaşlarla....hiç yengeç erkeğiyle arkadaş olmadım...ama yengeç erkeklerini gözlemlediğim kadarıyla aşk konusunda benimsemeyeceğim kişiler...çünkü depresyona yatkın erkekleri sevmem...ve de alıngan olanları...aslında birçok burçta alınganlık var ama sanki yengeç erkekleri çok alınganmış gibime geliyor...ya da en azından benim karşılaştıklarım öyle olmuştur tesadüf...biraz güçsüz hissi veriyor psikolojik açıdan...ama burçlara göre de genelleme yapmak yanlış...tamamen karakter meselesi...ama yengeç kızları şen şakrak oluyor...yengeç bayanlarını hep sevmişimdir...

valla akrepler için en ideal balık ve yengeç denir; ikiside elimden geçti (ve geçmekte)...
balıkların ultra duygusallığı, bir süre sonra akreplleri bayıyor ve tabir-i caiz ise libidoları sıfırın altına iniyor, balık denilen efemine varlıklar karşısında...
ama yengeçler böyle değil(miş) tamam bunlarda duygusal,bunlar da nazlı, alıngan falan ama tüm bunlar gayet makul düzeylerde oluyor; can sıkma aşamasına geldiği anda yengeçler normale dönüyor,kıvamında yani...
haaa gördüğüm en ahçı ruhlu adamlar da bunlar...gir mutfağa, döktürün birlikte, çok ev delisi, çok sadıklar ayrıca...tam akreplerin kendini güvende hissedeceği bi stil sözkonusu...

ben yengeç kadını olarak akrep erkeği tarafından mutlu edildiğim kadar mutsuz da edilebiliyorum :KK70:

ben akrebım eşimde yengeç gercekten dogru bız çok ıyı anlasıyoruz en dogrusuda akrep olara baskınlık bende:KK34:

bizim ilişkide de ben yengeç olduğumdan dolayı b:KK54:askınlık akreptee :) olsun ya durumdan memnunum <3

Ben akrep, sevgilim aşkım da yengeç. Çok çok uyumluyuzz nazar değmesin! :nazar:
İyi olduğumuz kadar tartışmalarımız da oluyor tabi, olmuyor değil. Ben inatçı, o daha da inatçııı. :)
Her şeye rağmen birbirimizi çok seviyoruz. Duygusal kuzum benim :KK69:

Allah'ım epimizii kenafir gözlü fesat insanlardan korusun! sevdiceklerimizle bir ömür mutlu olalım... :KK20:

X