- 7 Ağustos 2010
- 8.167
- 17
evet ben bide eski ilişkisidenn kafayı çizip gelmiş bir aslanımmm
al bide burdan yak
eywah eywah :) ama senin iktidarın ve hakimiyetin onu bağlamıştır sana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ben bide eski ilişkisidenn kafayı çizip gelmiş bir aslanımmm
al bide burdan yak
ne güzel işte hiç monotonlaşmaz evlilik :) ara ara satranç oynayın sen yenersin kesinde olsun onunda hırsı onu yer :)
sumakk edıtlemeyeydın kıss
bır ıkı bısı ogrenırdıkk hihi
evet canım ınsallah sadık olurlar
benımkının bırde gecmısını ben bılıyorum oek uslu bırı degıl ama ne bılıyım gozum kara
yada kara cahılım herhal
aslanla akretpe bırbırılerıne fazla gelıyorlar bence ıkı tarafta ınat
ıkı tarafta sınırlenınce gozlerı hıcbırsey gormuyorlar
ıkı tarafta tutkuluymus hatta ılıskılerı devam etmesı ıcın bu gerekıyormusta
bızım ıcımız gecmıs herhal
eywah eywah :) ama senin iktidarın ve hakimiyetin onu bağlamıştır sana.
hee ne bağladı emın ol
iktidarda hak getire anca inadımla başa çıkabiliyorum
onun ıcın cırkef , ınatcı, huysuz ve anca ısıne gelınce tatlı olan biriyimmm:hulya:
:)) burçlara merakım çok ama genelde de uyuyor özellikler. astrolojiyi seviyorum :)
herşeyin mukemmel olması konusunda ikiside uyumlu. Terazi arkadaş canlısıdır ama akrebin sadece izin verdiği insanlardan oluşan bir dünyası vardır. gerisi boş insandır. teraziye bu garip gelir. Hatta belkide sırf o istediği için görüşemediğin ne çok arkadaşın vardır. terazi duygusal ve dengelidir. akrep duygularını içinde yaşar ve denge sorunu vardır. zıt kutuplar birbirini çeker diyelim :)
ya evet benimkide benim eski arkadaşım sonradan aramız AŞKLA doldu o yüzden geçmişini biliyorum ama sevince gerçekten sadık oluyorlar. allahım sen aslanmısın tamam bir iktidar savaşı daha :) ya zaten onların dilinden anca işte aslan ikizler başak akrep anlar. çok duygusal burçlu kadınlar yapamazlar..
Bizim uyussda benim eski arkadaşımdı , sonradan bana aşık oldu hıyarcan :dilcikar:
Bende onun geçmişini biliyorum , o da benim
Hatta arkadaşken sevgililerimi anlatırdım , kıskanırdı , çatlasın uyuss:mymeka:
canım çok doğru yazmışsın bakıyorumda çevremde hep eşimin tanıdıkları var. eski arkadaşlarımın hiçbiriyle görüşemiyorum çünkü kendisini bir şekilde onlardan soğutuyor