Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb benim eşimde akrep burcu, sevgisini sürekli gösterir , dağınık arkasını hep toplarım tsortü yatak odasında pantalonu salonda çorabı kirli sepetinin içinde değilde dış köşesinde neyse klava:
Hemen barışır küs duramaz, sinirlendiği zamanda çok kötü olur ama zor sinirlenir, kendini dünyanın tek erkeği zanneder , aynanın karsısına geçip cok yakısıklıyım canım der :) , bebekleri çok sever.... şimdilik bunlar geliyo aklıma
benim eşimde akrep burcu ben kova burcuyum ve cok zıt burclarz ama yukselenler biraz olumlu etkiliyor oyle idare ediyorz yani ama akrep erkegi cok zorrrrrrrrr:bbo:
pırlantacım konuyu biraz gerç farkettim canım ama akrep burcuyla ilgili yorumlarını okuduğumda sanki ikimizin de derdinin tıpatıp aynı olduğunu gördüm :çok üzgünüm:
benim de sevgilim akrep burcu..2 yıldır birlikteyiz..onu çok kızdırdığım üzdüğüm zamanlarda bile kesinlikle bağırmadı kötü bi laf söylemedi bana..sabrına hayranım valla..bi de çok kıskanç..aşırı..herşeyimi,her sorunumu gönlüm rahat bi şekilde paylaşırım..hani en yakın arkadaşına her şeyini anlatırya insan..benm sırdaşım da sevgilim diyebilirim opuyorumnanaktan offf bazen çok sabırlı olması canımı sıkıyo..o kadar sabırlıki ağız tadıyla tartışamıyoruz bile:roflol:kaydirigubbakcemile bu arada çok da fedakar..ben seviyorum bu çocuğu yaa:asigim:
Kızlar bir şey sorucam. para konusunda nasıldırlar?