E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
evet akreplerin erkekleri daha iyidir bencede..
benim daha öncede yazdığım gibi bir dolu akrep arkadaşım var ,hatta akrep burcu bir ilkokul arkadaşım facebookta beni aylarca aramış dediğine göre benden hoşlanıyormuş ilkokuldayken'' ama söyleyememiştim ''dedi..çok hoşuma gitti.şimdi onunla birşey olurmu bilmem. ...o çok istiyor ama ,benim kafam karışık sanki ,çünkü ben aslan burcuyum. kontrol meraklısıyım sonra onu sıkmak istemem kıskançlıklarımla
hayırLı sabahLar.. Ben akrep burcuyum meseLa ve asLan burcu bi sevgiLim varr :) 2 iddaaLı bi karakter oLduğumuz kanısındayım.. Ama vazgeçiLemz de bi iLişkimiz var bi tutku varr .. Uzun süredir beraberiz ve bi şekiLde tamamLıyoruz.. Ben bi akrep oLarak AsLan erkeği hayranıyımm :)
hayırLı sabahLar.. Ben akrep burcuyum meseLa ve asLan burcu bi sevgiLim varr :) 2 iddaaLı bi karakter oLduğumuz kanısındayım.. Ama vazgeçiLemz de bi iLişkimiz var bi tutku varr .. Uzun süredir beraberiz ve bi şekiLde tamamLıyoruz.. Ben bi akrep oLarak AsLan erkeği hayranıyımm :)
şu cümlen olayı çok güzel özetlemiş....
ben akrep burcuyum....eşim aslan burcu...ben aslan burcu erkeklerinden nefret ederdim..hala da sevmem......sırnaşık şey
çünkü akrepte yönetmeyi sever, gizli gizli....aslan resmen ben yöneteceğim der.....ikisi de çok baskın burçlardır..çok fazla çatışma çıkacağı kesindir ama ne yaparlarsa yapsınlar kopamazlar malesef...kaydirigubbakcemile5
inşallah
aslanın dediğim dedik hallerine umarım dayanırsın,arada bir de çocuklaşıyoruz