Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep İle Aslan Burcu Uyumu

ben akrep ve babam aslan kediyle köpek gibiyiz :KK43:

ben akrep ve babam aslan kediyle köpek gibiyiz :KK43:

baba ve hayat arkadaşı(eş ya da sevgili) hayattaki konumları nedeniyle çok farklılar bu yüzden babana karşı hal ve hareketlerinle sevgilininki çok farklı oluyor..
aslında bence anlaşabilmek ya da anlaşamamak tamamen kişiyle alakalı bir durum..her şey kendi elimizde sengözlerimebaksanab

ben hala anlayamadım anlasıyomu anlasmıor mu?
ben aslanım sevgılım akrep sankı
sonradan canı acıdıgı her konuyu benden cıkarcakmıs gıbı gelıor
ondan orta karar davranıorum

daha evveL de dediğim gibi asLan da akrep de kızı erkeği farkLıdır biyerde..
amaaaa akrep asLanı sever asLan da akrebi.. benim kanım budurr a.s
bi hoşLuk bi çekim bişi varr yanii..
ve evett akrepp canı acıdığında acıtabiLir ama bu asLanda da var,yani benim asLan da :asigim:

daha evveL de dediğim gibi asLan da akrep de kızı erkeği farkLıdır biyerde..
amaaaa akrep asLanı sever asLan da akrebi.. benim kanım budurr a.s
bi hoşLuk bi çekim bişi varr yanii..
ve evett akrepp canı acıdığında acıtabiLir ama bu asLanda da var,yani benim asLan da :asigim:

kesinlikle katılıyorum a.s.

ben hala anlayamadım anlasıyomu anlasmıor mu?
ben aslanım sevgılım akrep sankı
sonradan canı acıdıgı her konuyu benden cıkarcakmıs gıbı gelıor
ondan orta karar davranıorum

evet bu huyları benide biraz korkutuyor;neden bunu yapıyor diye düşünüyorum ama buldum galiba buda taktik kızlarr hihoyyyt

bence burçlara takılmayın... akışına bırakın ve anı yaşamaya bakın.her şey insanın kendi elindedir.ne olursa olsun bir huzursuzlukta taraflardan biri alttan almalıdır ki sorun olmasın.kendinden taviz vermeden nabza göre şerbet vermek gerekli diye düşünüyorum ben.her insanın iyi kötü yanları inişleri ve çıkışları vardır.empati kurabilmeyi bilmek gerekiyor.:KK70:

^^nabza göre şerbet vermek gerekli diye düşünüyorum ^^diyorsunda canım hiçbir erkeğin nabzına karşı şerbet vermemek lazım;o zaman şımarır erkekler,ben onun anesi miyim şımartayım; ayrıca birazda o benim nabzıma göre şerbet versin,
bence erkeklerin hepsi aynı şeytan gibiler şeytanda azapta gerek.
ekonomik özgürlüğü olmayan bayanlar nabza göre şerbet versin

^^nabza göre şerbet vermek gerekli diye düşünüyorum ^^diyorsunda canım hiçbir erkeğin nabzına karşı şerbet vermemek lazım;o zaman şımarır erkekler,ben onun anesi miyim şımartayım; ayrıca birazda o benim nabzıma göre şerbet versin,
bence erkeklerin hepsi aynı şeytan gibiler şeytanda azapta gerek.
ekonomik özgürlüğü olmayan bayanlar nabza göre şerbet versin

nabza göre şerbet vermek birinin her dedigini yapmak onu şımartmak demek degildir ki.dozu kendin ayarlamasını bileceksin. bunu da başkası ögretemez kimseye zaten.ayrıca erkekler de bayanların cok şeytan oldugunu düşünüyorlar.herkes şeytan ozaman.bence önyargılı olmamak lazım özellikle de insanlar konusunda.ekonomik özgürlügü olmayan bayanlar nabza göre şerbet vermek zorunda da degiller.ekonomik özgürlükle alakası yok bu işlerin.o özgürlügü edinip dayak yiyen bayanlar bile var.ben ekonomik özgürlügü olan ve olmayan bayanlar diye bir ayrımı kabul etmiyorum.konuyu saptırmayalım lütfen.şakkıdı

sen kabul etmesende böyle bir ayrım ne yazıkki var;heryerde görüyoruz bas bas bağırıyorlar kızlarınızı okutun diye.

ben tipik bi aslan eşimde tipik bi akreptir arkadslar evleneli 3 yıl olucak ve birde kız çocuğumuz var
anlaşıyormusunuz derseniz evet anlaşıyoruz nasıl derseniz ? işte asıl soru bu bence
ben bekarken tam bir aslan kadınıydım dediğim dedik çaldığım düdük derler ya aynen öyle kimse bana laf söyleyemez laf söyleyecek olan bi durup bin düşünür öyle söylerdi ama evlilik farklı bişey arkadslar yuva kurmak farklı bişey bekar hayatınız gibi olamıyosunuz bazen kendi kendime diyorum ben bu adamla nasıl evlenmişim malesef kadın taviz veren taraf oluyo biz eşimle ii anlaşıyoruz ama ben çok altan aldığım için hele bi dişi göstereyim bakın neler oluyo belkide şimdiye kadar boşanmıştık bile diye düşünüyorum
bence aslan kadınıyla akrep erkeğinin anlaşması verilen özveriye bağlı tüm ilişkilerde olduğu gibi
kadın çok akıllı olursa erkeğini gerçketen parmağında oynatabilr bunu sakın unutmayın arkadslar bunu sadece cinsellik olarak algılamayın o bir koz değildir çünkü
ben evli olduğum için tecrübelerimi paylaşmak isterim evliliğin ilk başlarında bir birinize alışana kadar haliyle sorunlar yaşıyorsunuz ben alttan alan taraf olduğum için biraz daha fazla üzüldüm belki içime attım genelde ilk başlarda korkuyorsunuz ama sonra evin hakimi onlar gözüksede bunu bilinki evde tek hakim bayanlardır :)

Gerçekten dediğin gibi mi?akrep erkekleri evde nasıllar ?ayrıca anlatıldığı kadar kıskançlar mı?
Ben bekarım ama ciddi düşündüğüm biri var iletişimimi kesmek istiyorum bazen bazen de özlüyorum onla konuşmayı. acaba sorun bende mi?
Bir kaç yıl önce nişanlıymış ayrılmışlar yalan yüzünden olduunu söyledi,ama sanki o eski nişanlısını unutmadığını düşünüyorum sanki..

X