- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 35.156
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Çok tatlıyız lütfennTııssss yılağnnn gibiler
Akrep kadınları sadakat takıntılı oldukları için aldattıklarını çok görmedim ama erkekleri libido ve ilgi meraklısı olduğu için çok aldatır. Akrep erkeği hep arzulanmak ister, peşinde koşulsun isterAkrepçikler
Geçenlerde enerjisini yansıttığım söylenen burç
Akrep burcu iyidir hoştir bence dikkat çeker hemen heryerde %100 enercisi yüksektir.
Oy içten duygusal tayfa sizi balıktan hallice oluşlarına rağmen bu kadar kin nefreti aynı anda nasıl barındırıyosunuz ya içiniz de.
Bunlara şu saatte ordayım deyip o saatte gelmezsen bile nefret edebilir yani. İntikamcı, entrikacı ,eklembacaklılar sizi.
Acayip kara kutu bunlar bir sır ver o sırrı kerpetenle alamazsınız yani. Öyle sır küpü.
Hisleri çok kuvvetli yani kim milyon çıkmak isterseye çıksalar sallaya sallaya 200 bin tlye kadar gelebilir yani nerde kehanetci biri var bu burç grubundan çıkar.
Yakıtları aşktır hep flört etmek isterler ben sadakatli olduklarını gördüm genelde ammaa ne olur ne olmaz yine de yuksek yüksek libidolarına ev kurmasınlar.
Doğru tespit kesinlikleAkrep kadınları sadakat takıntılı oldukları için aldattıklarını çok görmedim ama erkekleri libido ve ilgi meraklısı olduğu için çok aldatır. Akrep erkeği hep arzulanmak ister, peşinde koşulsun ister
Kralice bihteri unutman beni üzerAklıma tek gelen kişi akrep burcu kadını denilince endırrr çelebiiYasak elmaa
Ben de bir akrep burcu olarak asla kinci,nefretçi ve intikamcı olmadığımı söylemek isterim. Birine kin beslemek yerine o kişiden direkt soğurum. Entrika mentirika assssla beceremediğim bir şeydir. Ben galiba tam akrep burcu değilim ya.Akrepçikler
Geçenlerde enerjisini yansıttığım söylenen burç
Akrep burcu iyidir hoştir bence dikkat çeker hemen heryerde %100 enercisi yüksektir.
Oy içten duygusal tayfa sizi balıktan hallice oluşlarına rağmen bu kadar kin nefreti aynı anda nasıl barındırıyosunuz ya içiniz de.
Bunlara şu saatte ordayım deyip o saatte gelmezsen bile nefret edebilir yani. İntikamcı, entrikacı ,eklembacaklılar sizi.
Acayip kara kutu bunlar bir sır ver o sırrı kerpetenle alamazsınız yani. Öyle sır küpü.
Hisleri çok kuvvetli yani kim milyon istere çıksalar sallaya sallaya 200 bin tlye kadar gelebilir yani nerde kehanetci biri var bu burç grubundan çıkar.
Yakıtları aşktır hep flört etmek isterler ben sadakatli olduklarını gördüm genelde ammaa ne olur ne olmaz yine de yuksek yüksek libidolarına ev kurmasınlar.
Buçuk akrep olmalısınBen de bir akrep burcu olarak asla kinci,nefretçi ve intikamcı olmadığımı söylemek isterim. Birine kin beslemek yerine o kişiden direkt soğurum. Entrika mentirika assssla beceremediğim bir şeydir. Ben galiba tam akrep burcu değilim ya.
Yazıklar olsun sanaBen de bir akrep burcu olarak asla kinci,nefretçi ve intikamcı olmadığımı söylemek isterim. Birine kin beslemek yerine o kişiden direkt soğurum. Entrika mentirika assssla beceremediğim bir şeydir. Ben galiba tam akrep burcu değilim ya.
Yükselen ay Burcunuz nedirBen de bir akrep burcu olarak asla kinci,nefretçi ve intikamcı olmadığımı söylemek isterim. Birine kin beslemek yerine o kişiden direkt soğurum. Entrika mentirika assssla beceremediğim bir şeydir. Ben galiba tam akrep burcu değilim ya.
Neyse inanmış gibi yapiyimBen de bir akrep burcu olarak asla kinci,nefretçi ve intikamcı olmadığımı söylemek isterim. Birine kin beslemek yerine o kişiden direkt soğurum. Entrika mentirika assssla beceremediğim bir şeydir. Ben galiba tam akrep burcu değilim ya.
Off, atma beni ortaya
Kadınları beter erkekleri daha beterOff, atma beni ortaya
Akrep deyince irkiliyorum, lütfen affedin hanımlar, yani kadını o kadar değil ama erkeği çok çok korkunç değil mi yaKendini çok gizemli ve sezgileri güçlü zanneden, kafada kurma ve manipüle uzmanı ruh hastaları benim tüm tanıdığım erko akrepler.. Kinci, takıntılı, kıskanç, er şeyde bi b.k arayan, gereksiz şüpheci, yorucu tipler. Bunu da çok güçlü zekaları ve hisleri olduğuna bağlayıp mevzuya bi karizma katma peşindeler açtırma kutuyu işte, susamıyorum bak
Akrep kadının yanında, erkeği melek kalır yahu, nerede onlarda o kapasite laf safsata sadece icraat yok.Off, atma beni ortaya
Akrep deyince irkiliyorum, lütfen affedin hanımlar, yani kadını o kadar değil ama erkeği çok çok korkunç değil mi yaKendini çok gizemli ve sezgileri güçlü zanneden, kafada kurma ve manipüle uzmanı ruh hastaları benim tüm tanıdığım erko akrepler.. Kinci, takıntılı, kıskanç, er şeyde bi b.k arayan, gereksiz şüpheci, yorucu tipler. Bunu da çok güçlü zekaları ve hisleri olduğuna bağlayıp mevzuya bi karizma katma peşindeler açtırma kutuyu işte, susamıyorum bak
Bilmem kiYükselen ay Burcunuz nedir
Akrep kadınlarının da fenası çok fena zaten, tam kıskanç fettan. Erkeği o anlamda sıkıntılı değil ama sosyal ve romantik ilişkilerde çok yorucular.Akrep kadının yanında, erkeği melek kalır yahu, nerede onlarda o kapasite laf safsata sadece icraat yok.