- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.354
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Lütfen yazdıklarınızı kin tuttuğumuzu düşünerek yazınız. Sonra olacaklardan buecumuz sorumlu değildir
Ayrıca sizin peşinizden koşar ve sizinle sırf terk etmek veya intikam almak için yeniden ilişkiye başlar. Akrep erkeğini terk etmeyin onu kendinizden soğutunAkrep erkeklerinden başlıyorum ben. Bu arkadaşlar bildiğiniz manyak oluyor arkadaşlar. Sizin bir lafınızı 10 sene kenara yazıp intikam alırlar. Hayatım güzel gidiyor biraz ağzıma edilsin istiyorsanız tam erkeği
Kan, gözyaşı, kaos ve kin.Önce ben söyliyim. Aşırı takıntılıyız. Hayatta her şeyi saplantı haline getirip gereksiz hırslara giriyoruz. Affetmeyi pek beceremiyoruz
Artık kendini beğenmişlikKan, gözyaşı, kaos ve kin.
Evet büyük bir hırs ve intikam duygusu. Akrepler çok savaşçı insanlar aslında bunu faydalı işlere kanalize eden akrepler çok başarılı oluyor, insanlığa da çok faydaları oluyor. Atatürk akrep burcudur huzur içinde uyusun tam bir akrep burcudur, içindeki büyük dönüşüm enerjisini bizim için kullanmıştır, daha iyisi için eskiyi yıkıp yenisini yapmıştır. Bunu da en iyi bir akrep yapabilirdi zaten. Sevdiğim, saydığım tek akrep burcu erkeğidir.Ayrıca sizin peşinizden koşar ve sizinle sırf terk etmek veya intikam almak için yeniden ilişkiye başlar. Akrep erkeğini terk etmeyin onu kendinizden soğutun
Evet hep tetikte insanlar. Bence bu yüzden aşkı bulamıyorlar. Kendilerini seven insanları bu şekilde uzaklaştırıyorlarAy akrepler le ilgili çok konuşasım. Bir akrep size asla tamamen güvenmez. Hep tetikte bekler bu bana kazık atar mı diye zaten genelde de güvenmez. Size kazık atar sonra sizden karşılığını bulunca bunalıma girerler kimseye güven olmuyor diye öyle de değişikler.
Ay sevmesen şaşardım kokona aslanBaglamasi zor ama baglandi mi tadindan yenmez bir burc. Ben severim sahsen.
Kovayim ben bi kerem. HıhAy sevmesen şaşardım kokona aslan
İlişkilerini baltalıyorlar bir şekilde kendilerini tutamıyorlar. Adı üstünde akrep gibi sokuyorlar. Sonra da kimseye güven olmuyor, ben niye yalnızım diye ağlıyorlar şaka gibi vallaEvet hep tetikte insanlar. Bence bu yüzden aşkı bulamıyorlar. Kendilerini seven insanları bu şekilde uzaklaştırıyorlar
Akrep burcu dosyası mı açıldı vah vah kıskaçlıgiller gömelim bakalım aklımıza geldikçe
Tııssss yılağnnn gibilerAkrep burcu dosyası mı açıldı vah vah kıskaçlıgiller gömelim bakalım aklımıza geldikçe