- Konu Sahibi seymacemal
-
işler karışmış sanki biraz , cinsel yönden yaklaşmak istediğinde tepki vererek en doğrusunu yapmışsın canım ve bu yüzden seni tersliyorsa yol ver gitsin niyetini belli etmiş
haklısın oyle tabı ama o opusursek sevgılı olabılecegımızı dusunmus 3 yıldır bsey olmayınca opusursek etkılenecegımı dusunmus oyle dıyor.
Bence burclardan yola cikarak sonuclara varmaya calisma, cünkü burclarin genel karakteristik özellikleri cogunlukla tutsa da, ayni burca sahip birbirinden cok farkli erkekler var.
Ama yok illa akrep burcu dersen, akrep burcu erkegi cinsellige düskünlügü ile bilinir zaten. Cinsellik onlar icin askin vazgecilmez bir parcasi gibidir fakat cok da güvenmek akil kari degildir. (ancak genelleme yapmak istemem)
Siz cinsellik istedigini söylemissiniz ilk yazinizda, hatta sinirlendiginden falan bahsetmissiniz. Sadece bir öpücük gibi durmuyor anlattiklariniz.
Karari verecek olan sizsiniz. Eger sadece bir öpücükse sizin de icinizden geliyorsa, ben cinsellik istedigini düsünerek reddettim dersiniz, anlarsa anlar, anlamazsa ceker gider.
Ayrica siz simdi megerse hoslaniyormusum diyorsunuz ama yasiniz büyük ihtimalle genc oldugu icin uyarmak isterim, genc kadinlar genelde uzun süreli tanidiklari birine bir sans vereyim derken reddedildiklerinde genelde seviyormus, begeniyormus gibi hissederler. Duygularinizin karistigi bir dönemdesinizdir muhakak.
Canım vallahi uğraşma ömrünü yer :) Akrep mi koşarak uzaklaş :) 2senede anca adam edebildim. Bide o 3sene sen ona yüz vermemişsin ters yapmışsın ya hırs yapmış o hırsları çok fena bunların ama çokta dediğim dediktirler.
Hmmm bir düşüneyim. Mars'ın etkisinden dolayı baya baya bir cinsel odaklıdır kendisi. Kincidir. Kırılırsa ödetmek için elinden geleni yapar. Canını yakmadan da durmaz. Hep kaçar ve kovalanmak ister. Kovalamayı bıraktığın an başa döner kendisi kovalamaya başlar. Kendine aşırı güvenir, dünyayı kendinin yarattığını sanır. Kendine aşırı güvenli bir sevgili/ kız arkadaş/eş ister. Başka ...... Zordur ya. Severse gerçekten sever ama ancak yedeklerinden kurtulduğun zaman seni mutlu edebilir ... Yapabiliyorsan kaçarak uzaklas ondan.
sizin deneyımlerınız vardır tanırsız elde edemedıgı ıcınmı hırs yapmıs 3 yıl ugrastı.yoksa benım onu sevmedıgımı anladıgı ıcınmı.netıcede her erkek reddedılmekten hoşlanmaz.tabı benım bayada ters davranıslarım oldu.zaten patlak vermesının asıl nedenı ailesıne bana sormadan tanıstırmaya goturmesı oldu.oda bana senden bışey olmaz yeter artık cık hayatımdan dedıuzuldum tabı suan resmen kole oldum arıyorum ozurdılıyorum.nuh dıyor peygamber demıyor.3 yıldır tanıdıgım adam gıttı yerıne canavar geldı.yanına geleyım tekrardan dıyorum ıstemıyorum gelme.neden gelceksınkı erkek arkadasım gıbı takılamam senınle kanka olduk resmen dıyor ben sevgılı ıstıyorum kanka degıl dıyor.bırde bana guvenmedıgını soyluyor.
Hmmm bir düşüneyim. Mars'ın etkisinden dolayı baya baya bir cinsel odaklıdır kendisi. Kincidir. Kırılırsa ödetmek için elinden geleni yapar. Canını yakmadan da durmaz. Hep kaçar ve kovalanmak ister. Kovalamayı bıraktığın an başa döner kendisi kovalamaya başlar. Kendine aşırı güvenir, dünyayı kendinin yarattığını sanır. Kendine aşırı güvenli bir sevgili/ kız arkadaş/eş ister. Başka ...... Zordur ya. Severse gerçekten sever ama ancak yedeklerinden kurtulduğun zaman seni mutlu edebilir ... Yapabiliyorsan kaçarak uzaklas ondan.
onu kazanmanın bır yolu yokmu herkez akrep erkegınden kaçmayı soyluyor ama savassam olmazmı.ben oğlak burcuyum ve takıntılı bır yapım var.kaçmak yapıma ters.
arkadaşlar hepiniz cok ıyı tanımlamısın akrep erkeğini.ve hepınızın dedıgı herşey bu adamda tutuyor.boyle pis huylumu bunlar ya
3 yıldırben kaçtıgım ıcın hep ıyı yonunu gormusum cunku hep anlayışlı ideal koca bıde kendısı psıkayatrıst oldugu ıcın cok ıyı laf yapıyor.hep benım gıbı bır eş istiyormus benım huhep yanlış kısılerı begendımı soylerdı.3 yıldır cok anlayıslı gorunuyordu.ama sımdı ben ustune dusunce ıyıce gerı cekıldı ve sureklı tersleme modunda.çocuk gıbı ne desem istemiyorum.kelime değişmiyor isteıyorum istemıyorum.bir omuz silkmesi eksik:) 2 haftada bezdırdı benı.sımdı ailesi yanında gelme dıyor yanıma.aslında ailesinin yanında oldugu soylemeden once gelme ıstemıyorum dıyordu.bugun bastırdım yarın ordayım yeter trıplerıne son ver dedım.baktım hemen gelme ailem yanımda dedı.bırde ailesinin yanında oldugunuda demıyor anca istemıyorum gelme dıyor.dıretmesem uyuz olcaktım
Ağızları hepsinin çok güzel laf yapar :)
Tam içime girmediğinde çok mükemmel gözükür çünkü kendini hep mükemmel anlatır ben çok iyiyim en iyi benim der :) mesleğindede üstüne yoktur çevresindeki herkeste onu seviyodur ona göre :) burç olarak narsist canım bunlar :)[/QU
bunlar ilgiden hoşlanırlarmı.yanı ustune oldugundan daha cok dussem.ilgiden bunaltsam.en sonunda cıldırsa nasıl olur sence.şimdi mesaj atıyorum okuyor sadece whatsaaptan facebooktan normal mesajdan 3 nude okuyor.bılerek cevap vermıyor arada bır yem atıyor cevap verıyor gayet sakın bır şekılde.sonra yıne suskunları oynuyor
Ağızları hepsinin çok güzel laf yapar :)
Tam içime girmediğinde çok mükemmel gözükür çünkü kendini hep mükemmel anlatır ben çok iyiyim en iyi benim der :) mesleğindede üstüne yoktur çevresindeki herkeste onu seviyodur ona göre :) burç olarak narsist canım bunlar :)[/QU
bunlar ilgiden hoşlanırlarmı.yanı ustune oldugundan daha cok dussem.ilgiden bunaltsam.en sonunda cıldırsa nasıl olur sence.şimdi mesaj atıyorum okuyor sadece whatsaaptan facebooktan normal mesajdan 3 nude okuyor.bılerek cevap vermıyor arada bır yem atıyor cevap verıyor gayet sakın bır şekılde.sonra yıne suskunları oynuyor
Zevkten 4köşedir şimdi osende benim gibisin :) faceboook whatsapp tango viber chat on heryerden yazardım bi yandan arardım o açmazdı ama sonunda pes ediyolar onun üstüne düş sen şimdi sana karşı bişiler hissediyosa en fazla 3gün dayanır:) o gelincede sen çek kendini hırs yapsın yine ulaşamayıp :)
bu arada konu dışı ama bize dua edermisinizz sabah 8de hastaneye gidicez ameliyat olucak benim eşşek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?