Akrep burcu erkeği hakkında bilgi istiyorum

youarehighAF

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2022
37
17
18
Akrep burcu erkegi hakkında biraz bilgi sahibi olmak istiyorum.. Özellikle aşk hayatı konusunda benim deneyimlerim oldukça kötüydü de.. Erkek burcu erkeği kolay kolay unutur mu ? Yada aşk acısı çeker mi? Biliyorum acının erkeği kadını burcu vs. olmaz ama sadece merak ediyorum.

Bir de ask acısı cektikce daha da ofkelenir cektiriyor diye..Nefretiyle askı yarısır adeta.Öfkesini kusmadan büyük kavgalar yasamadan asla düzelmez.
Ewt ya yay burcuyum bende Allah'tandır hırs yapmıyorum eşim gibi yoksa asla yapamazdım... ama iyi yönleride var acayip sahiplenir ve dürüst ,güçlü bir karakteri var .. evli akrep burcu erkeği her yönden özel hissettiriyor birde..

Akrep burcu sevdimi tam sever, oyle sahiplenir ki o olsun tüm dünya yansın dedirtir.Ama tersi de pistir iste :) kıskanctır asırı.

Peki.. kötü biten bir ilişkimiz oldu ve bittikten sonra bana sıra sıra bisiler yazmıştı ben hiçbirini cevaplamadim daha dün oluyor bunlar... Cevaplamayi da düşünmüyorum suçlu olan o yani hiçbir şekilde geri adim atmaz mi ?

Kirildiysa ölse dönmez.
Hevesi çabuk geçer
Alır sizi göklere çıkarır.
Pat diye ordan bırakır.
Cinselliğe çok düşkündür.
Güneş Burcu,Yükselen,Mars , Venüs burcunda akrep olan erkeklere dikkat edin.

aşırı kıskanç, saplantılı ve libidosu yüksek erkek türüdür severse sadık kalır yalnız. kolay kolay geri adım atmaz. hele kırıldıysa o iş bitti :) libidosu çok yüksek olduğu için cinselliğe çok düşkün olur. sonuçta sekizinci ev tarafından yönetilen bir adamdan bahsediyoruz

Akrepleri kıskanç ve sekse düşkün biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…