Dioraddict, :) komik geldi seri katil demişsin. Ama olabilir çünkü akrep ya öfkesini içine atar ya da tamamen dışarıya kusar nefretini kinini. Tabi kişinin ne kadar kontrollü olduğu ile de ilgili bu durum. Ama akrep çok iyidir sevdiğinde tam sever. çok şanslısın bence eşin akrepse :) Ve Akrep ve koç değişik bir ikili iki lider, iki güçlü burç evde valla inanılmaz.
Evet canim enteresan bi ikili olduk, iki lider, koç ozgurlugune asiri duskun, akrep kiskanç bir yapiya sahip..
Koç kadini için :
ERKEK GÜÇLÜ OLMALI (akrep gibi
daha once çok iyi giden 2 yillik bir iliskimde sevgiliyi sirf "karakteri zayif" diye terk ettim)
..güçlü bir erkekseniz, Koç kızı tam size göre demektir. Fakat zayıfsanız, işte o zaman işiniz çok zor.
Zaten zayıf biriyseniz (Koç Kızını saptedebilmek öyle her babayiğidin harcı değildir) hiç şansınız yok demektir. Bırakın Koç Kızının size aşık olmasını, sizin aşık olmanıza bile izin vermeyecektir.
Akrep erkegi için :
Bayan fazla yumuşak bir insansa, Akrebin yanında kolayca ezilir. (neyse ki koç'um)
bizim durumumuz aynen su sekilde :
Koç ve Akrep arasında oldukça keyifli ve hareketli bir ilişki olur. Koç burcu içten ve yerinde duramayan yapısıyla Akrep'i etkiler. Akrep'inse doğal bir çekiciliği vardır. Kendini pek fazla kelimelerle ifade etmeyi sevmez, fakat tavır ve davranışlarıyla hislerini fazlasıyla belli eder. Her iki taraf da hayatı ve yaşamayı çok sever ve eğlenceli bir hale getirmek için ellinden geleni yaparlar. Akrep özellikle seksüel yönden oldukça kuvvetlidir ve cinselliğe düşkündür. Koç burcu da Akrep'le bu yönden mükemmel bir uyum yakalayabilir. Koç'un özgürlüğüne düşkün ve kısıtlanmaya gelemeyen tavırları karşı tarafı çileden çıkarabilir. Çünkü Akrep fazlasıyla kıskançtır. Eğer birbirlerinin kişilik özelliklerine karşılıklı saygı gösterirlerse uyumlu ve uzun soluklu bir ilişki yaşamaları mümkün.
hangimiz lider? bazen o, bazen ben...
Esim bir gun anneme "hayatimdaki butun insanlarla bas ederim birtek kizinla bas edemiyorum" demis
kusura bakmasin ben de bir tek onunla bas edemiyorum