Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrebin Gözleri

Akhreplerin gözleri cidden çok güzeldir.Kendimden biliyorum:)Birisinin gözünün içine baktığım zaman ben gözümü çekmeden karşıdakide çekemiyo hemen fark ediliyo . . .

yazı cook güzel olmuşş akrep burcundan biri olarak cok beğendimmaklinialirimsmile özelliklerinde nerdeyse hepsi doğru demekki tam akrebim :))

evet benmde bakışlarımın çok derin ve anlamlı olduğunu sölerler özellikle o konuda çok iltifat alıyorum her akrepte olduğu gibi =)) erkek arkadaşım benle konuşurken gözlerimden ayırmaz gözlerini hep diyo nasıl bişisin sen ya beni benden alıyosun diye =)) tabi sinirlendiğimde nolur öle bakma özür dilerim diyo direk çok hoşuma gidiyo böle olması iyiki akrebim yahuuu =))

Akrep erkekleri tehlikelidir. 2 akrep girdi hayatıma, ilki canımı çok yaktı, ikincisi de canımı onun kadar olmasa da yaktı. Şirin ve sevecen görünürler, ama bu aldatıcıdır. Sakın ha masumiyetine aldanmayın.. yakar..

aynen aynen benim aşkitom akrep gözleriyle herşeyi belli eder kızgınlığını,sevgisini,mutluluğunu,üzüntüsünü.....
gözlerine vuruldum ilk görünce zaten :asigim:

Birisi burcumu sorduğunda Akrep dediğim zaman yaka silkiyorlar:) Herkesin başı ağrımış bizden sanırm.Gözler konusuna gelince en güzel yerimin herzaman gözlerim olduğu söylenir.Bunu öyle çok kişiden duydum ki birisi senin en güzel yerin neresi biliyo musun diye sorunca hiç alçakgönüllülük göstermeden gözlerim diyebiliyorum.Gerçekten hangi akrebi tanıdıysam çok derin ve etkileyici bakarlar.Tüm hissettiklerimizi gözlerimizden yansıtabiliyoruz.Sanırım herkesi bize düşman yapan bu özelliğimiz.Kini,nefreti,sevgiyi,şefkati,mutluluğu yüzümüzden hissedemeseler de gözlerimizden hissedebilirler karşımızdakiler...

bende bir akrep bayanı olarak en çok herkes gözlerimi beğenirler gözlerim yeşil ve ilgi çekici yani bir insan hemen etkilenebiliyo benden :-)

Bende Akrep Burcuyum Yeşil Gözlüyüm Herkes Çok Dikkat çekiyo gözlerin der
Akrep in ayrı bi Büyüsü Var Bence Ben İnanıyorum Buna Kendi Burcum Diye Değil diğer Akrep burccu olan arkadaşlarımda öyle mutlaka dikkat çekerler

evet akreplerin değişik bi büyüsü var çok güzel olmasalar bile mutlaka bi çekicilik oluyo özelliklede gözlerine çok yansır bu...çok dişi oluyo bu akrep kadınları ya...benimde öyle pek güzel gözlerim yoktur kirpik desen yok göz rengimde kahverengi ama gözlerime bakan daha ayıramıyo gözlerini ve nie öyle bakıyosun bana derler halbuki normal bakışım...ve ben biriyle konuşurken göz bebeğine çok bakarım gözünün içine içine bakarım ne kadar samimi olup olmadığını o şekilde anlayabiliyorum sanki...gözlerinizin büyüsüsünün etrafınızdakilerini:86: sarması dileğiyle dostlar...

ya benimde bakışlarım bi değişik oluyo aslında öyle bakmak istemiyorum ama kendiliğinden oluyo insanlar farklı anlayabiliyo sanırsam :KK50: birine öylesine bakıyorum hani bu kimmiş bakiyim gibisinden ama gözlerim başka şekilde bakıyor ağlamakistiyorum:84:

ya benimde bakışlarım bi değişik oluyo aslında öyle bakmak istemiyorum ama kendiliğinden oluyo insanlar farklı anlayabiliyo sanırsam :KK50: birine öylesine bakıyorum hani bu kimmiş bakiyim gibisinden ama gözlerim başka şekilde bakıyor ağlamakistiyorum:84:

aynen bende çok yaşarım bunu...hep derler ya niye öyle bakıyosun yada kafandan neler geçiyo gibisinden laflar ediyolar...halbuki bakışım normal bakış kafamdan bişeyde geçirmiyorum ama karşı tarafa tuhaf yansıyo demekki..

bende akrep burcuyum gozlerım yesıl, ve gercekten cevremdekı ınsanlr gozlerımın cok ılgı cekıcı oldugunu soyler.zaten burcuma dort dortluk benzeyen tek yanım fızıkı yanım:)

benim eski sevgililerimden biri akrepti hiç de gözlerinden etkilenmezdim çekici falanda değildi bakışları nefret ediyorum ondan hala:KK57:

ben hic begenmiyorum gözlerimi... acaba bu etkiyi yaratiyor mudur yine :44::44::44::44:

X