Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrebin Gözleri

Galiba Doğru:) Eşim ilk gördüğünde benim gözlerimdeki bakışa vurulmuş
yazı için tşkler

benim esim akrep veeee nasil dogru bisey bu yaaa.ben onun gözlerine vurulmustum.gözleri yesil ve bana öyle bir bakmisti ki kalbim yerinden hoplamisti.bakislari cok seksi yaa:)))o gün bugündür 13 yildir hastasiyim gözlerinin.birseyine kizmissam falan o gözlerine bakinca yeminle bütün sinirim geciyor.
burada akrep erkeklerine cok tehlikeli falan denmis ama esim hic öyle degil.ilk yazidaki gibi cok sakin biri ama is cinsellige geldiyse o sakinlik gidiyor resmen bir kaplana dönüsüyor.:KK17:gercekten cinselligi en doruklarinda yasayan erkekler akreplermis.onlar icin ekmek, sudan bile degerli olabiliyor bazen.kadinini nasil mutlu edecegini cok iyi biliyor.ben balik burcuyum ve özelliklerimi tamamiyle tasiyorum.
amaaa gözleri gercekten harika.asigim onun gözlerine:KK16:
ama insanlara derin bakmasindan nefret ediyorum,heleki kadinlara baktigi zaman.bazen derim,ya niye süzüyorsun kadini iki saat diye.oda hep inkar eder,baktim sadece der.vallahi burayi okumam su an bana o kaar iyi geldiki.yazdiklarinizla anladimki siz akrepler sadece bakiyorsunuz ama bakislarinizin derinligi insana yanlis seyler hissettiriyor.bende bos yere sinir oluyormusum.

kizimda akrep burcu,aynen ve aynen gözleri cok güzel.esiminki gibi yesil degil maalesef ama koyu ela.ben bile herp derim kizim ne kadar arika gözlerin var diye.

Son düzenleme:
gerçrekten çok dogru basta eşim olmak uzere herkes gözumun guzellıgınden bahseder tam bır akrep kadınıyım:))

ben de akrep burcuyum ve gözlerim konusunda hep iltifat alırım hatta gözlerine bakıp hafifçe güldüğümde karşımdakinin fikrini değiştirdiğime bile şahit oldum kaç kez...bazense çok korkunç baktığımı söylerler:KK1:etrafımda ne kdar derin bakan kişi varsa öğrendiğimde akrep çıkar burçları...

bende akrep burcuyum ve bakışlarımın etkili olduğu hatta bazen korktuklarını soyleyenler de oluyor :) kızdığımı yada sevindığimi tamamen bakışlarımdan anlarlar.. bıde evet çok ama çok kinciyim . yapılan iyiliği de kötülüğü de asla unutmam.. kötülüğü de kimsenin yanına bırakmam :) ve kimse bana yalan söyleyemez .. birşey saklayamaz.. hislerim çok kuvvetlidir :)

akrep burcu çok ozel bir burç, kendim koç'um fakat esim akrep
hissettikleri gozlerinden okunur, tutkusu, aski ofkesi çok enteresan hiç mimik yapmadan sadece bakislariyla beni arzuladagini, bana olan askini veya ofkesini gorebiliyorum sadece gormekle kalmiyorum beni çok etkiliyor, içimde bir enerji olusuyor..

not : iki turlu akrep varmis, ve seri katillerin çogu akrep burcuymus

Son düzenleme:
hissettikleri gozlerinden okunur, tutkusu, aski ofkesi çok enteresan hiç mimik yapmadan sadece bakislariyla beni arzuladagini, bana olan askini veya ofkesini gorebiliyorum sadece gormekle kalmiyorum beni çok etkiliyor, içimde bir enerji olusuyor..

Dioraddict, :) komik geldi seri katil demişsin. Ama olabilir çünkü akrep ya öfkesini içine atar ya da tamamen dışarıya kusar nefretini kinini. Tabi kişinin ne kadar kontrollü olduğu ile de ilgili bu durum. Ama akrep çok iyidir sevdiğinde tam sever. çok şanslısın bence eşin akrepse :) Ve Akrep ve koç değişik bir ikili iki lider, iki güçlü burç evde valla inanılmaz.

bende akrep burcuyum noooolmuş :KK9: kelimesi kelimesine ben ne yalan söyleyeyim. sevdim mi adam gibi severim ama beni kızdıran kişinin vay haline :KK4: ben içime atmam tamamen kinimi kusarım. çokta gururluyum, suçlu bile olsam benden özür dilenmeli hıhhhh :KK14:

Aynennnn bakıslarıyla herseyı anlamak mumkun. Aşk Sevgi mutluluk huzur kızgınlık hersey gözlerınden belli oluyor ama en güzel özelligi o şefkat,sevgi dolu bakıslarında bogulup gitmek etkilenmemek elde degil kiii :KK31::KK16:

Dioraddict, :) komik geldi seri katil demişsin. Ama olabilir çünkü akrep ya öfkesini içine atar ya da tamamen dışarıya kusar nefretini kinini. Tabi kişinin ne kadar kontrollü olduğu ile de ilgili bu durum. Ama akrep çok iyidir sevdiğinde tam sever. çok şanslısın bence eşin akrepse :) Ve Akrep ve koç değişik bir ikili iki lider, iki güçlü burç evde valla inanılmaz.

Evet canim enteresan bi ikili olduk, iki lider, koç ozgurlugune asiri duskun, akrep kiskanç bir yapiya sahip..

Koç kadini için :

ERKEK GÜÇLÜ OLMALI (akrep gibi :KK16: daha once çok iyi giden 2 yillik bir iliskimde sevgiliyi sirf "karakteri zayif" diye terk ettim)

..güçlü bir erkekseniz, Koç kızı tam size göre demektir. Fakat zayıfsanız, işte o zaman işiniz çok zor.
Zaten zayıf biriyseniz (Koç Kızını saptedebilmek öyle her babayiğidin harcı değildir) hiç şansınız yok demektir. Bırakın Koç Kızının size aşık olmasını, sizin aşık olmanıza bile izin vermeyecektir.

Akrep erkegi için :

Bayan fazla yumuşak bir insansa, Akrebin yanında kolayca ezilir. (neyse ki koç'um)

bizim durumumuz aynen su sekilde :

Koç ve Akrep arasında oldukça keyifli ve hareketli bir ilişki olur. Koç burcu içten ve yerinde duramayan yapısıyla Akrep'i etkiler. Akrep'inse doğal bir çekiciliği vardır. Kendini pek fazla kelimelerle ifade etmeyi sevmez, fakat tavır ve davranışlarıyla hislerini fazlasıyla belli eder. Her iki taraf da hayatı ve yaşamayı çok sever ve eğlenceli bir hale getirmek için ellinden geleni yaparlar. Akrep özellikle seksüel yönden oldukça kuvvetlidir ve cinselliğe düşkündür. Koç burcu da Akrep'le bu yönden mükemmel bir uyum yakalayabilir. Koç'un özgürlüğüne düşkün ve kısıtlanmaya gelemeyen tavırları karşı tarafı çileden çıkarabilir. Çünkü Akrep fazlasıyla kıskançtır. Eğer birbirlerinin kişilik özelliklerine karşılıklı saygı gösterirlerse uyumlu ve uzun soluklu bir ilişki yaşamaları mümkün.

hangimiz lider? bazen o, bazen ben...

Esim bir gun anneme "hayatimdaki butun insanlarla bas ederim birtek kizinla bas edemiyorum" demis :KK9: kusura bakmasin ben de bir tek onunla bas edemiyorum :KK1:

Son düzenleme:
Aynennnn bakıslarıyla herseyı anlamak mumkun. Aşk Sevgi mutluluk huzur kızgınlık hersey gözlerınden belli oluyor ama en güzel özelligi o şefkat,sevgi dolu bakıslarında bogulup gitmek etkilenmemek elde degil kiii :KK31::KK16:

Akrep herseyi dorugunda yasiyor, aski ve tutkusu da oyle... O yuzden eger bi akrep birine gerçekten asiksa karsi taraf kesinlikle çok sansli.. Esim akrep diye soylemiyorum, esimden once 4-5 sevgilim oldu ama hiçbiri bu kadar ihtirasli degildi..

Son düzenleme:
X