- 25 Kasım 2011
- 123
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akrep burcu çok ozel bir burç, kendim koç'um fakat esim akrep
hissettikleri gozlerinden okunur, tutkusu, aski ofkesi çok enteresan hiç mimik yapmadan sadece bakislariyla beni arzuladagini, bana olan askini veya ofkesini gorebiliyorum sadece gormekle kalmiyorum beni çok etkiliyor, içimde bir enerji olusuyor..
not : iki turlu akrep varmis, ve seri katillerin çogu akrep burcuymus
akrep burcu çok ozel bir burç, kendim koç'um fakat esim akrep
hissettikleri gozlerinden okunur, tutkusu, aski ofkesi çok enteresan hiç mimik yapmadan sadece bakislariyla beni arzuladagini, bana olan askini veya ofkesini gorebiliyorum sadece gormekle kalmiyorum beni çok etkiliyor, içimde bir enerji olusuyor..
not : iki turlu akrep varmis, ve seri katillerin çogu akrep burcuymus
Dioraddict, :) komik geldi seri katil demişsin. Ama olabilir çünkü akrep ya öfkesini içine atar ya da tamamen dışarıya kusar nefretini kinini. Tabi kişinin ne kadar kontrollü olduğu ile de ilgili bu durum. Ama akrep çok iyidir sevdiğinde tam sever. çok şanslısın bence eşin akrepse :) Ve Akrep ve koç değişik bir ikili iki lider, iki güçlü burç evde valla inanılmaz.
Aynennnn bakıslarıyla herseyı anlamak mumkun. Aşk Sevgi mutluluk huzur kızgınlık hersey gözlerınden belli oluyor ama en güzel özelligi o şefkat,sevgi dolu bakıslarında bogulup gitmek etkilenmemek elde degil kiii