İyi akşamlar. Biraz uzun olacak şimdiden kusura bakmayın. Okuyanlar destek olursa cok sevinirim.2. sınıfa giden bir kızım var. Gecen seneden beri farklı subeden 5 yasıtı tarafından zobalığa maruz kaldı.Bu konuyu surekli sınıf ögretmenimize ilettim ve halledeceğini söyledi ne yazıkki olaylar büyük zararlara dönüştü. Sene basından beri aynı cocuklar taafından bu sefer kızım fiziksel zarar görmeye başladı.Yine konuyu öğretmene ilettim a çocuklara yapmayın demekten öteye gitmedi. En son kızımın göğüs kafesine taş atılmak suretiyle zarar verdiler. Allah korusun dönüşe olmayan sonuclara mal olabilirdi bu durum. Öncelikle okul yönetimine ardından darp raporu alıp karakola şikayette bulundum.Amacım tabiki bu yastaki çocukların hapse atılması falan değil ailelerin ciddi şekilde tedbir almasını sağlamaktı bunu basardım ama gel gelelim sınıf öğretmenimizle sorunlarımız oluşmaya başladı. Öncelikle kızıma yapılan zorbalıkla ilgili idare ve polise gidişim öğretmene battı Sürekli kararlarımın yanlıs oldugunu kızıma hakaret vari olarak iletti. Sonrasında zamanla kızım sınıfında dışlanmaya başladı Derslerini yapan ,ortama hemen ayak uydurabilen cocugum gitti yerine okula gitmek istemeyen öğretmeninden tabiri caizse nefret eden bir çocuk geldi.Cok basit 2 örnek söyleyeceğim kızım dun tuvaleti geldiği için ögretmeninden izin istemiş sen salak mısın demiş. Bugun kızım basket topuyla oynarken ögretmeni sen özürlü müsün demiş.Şiir yazmalarını istemiş kızımda hevesle şiir yazmıs acıkcası ben begendim ama öğretmeni iğrenç olmus sen buna şiir mi diyorsun demiş.Kızıma ettiği hakaretlerden sonrada annene bunları söyleme yoksa fena olur gibi ithamlarda bulunmus. Bugün artık sınıf değişikliği istedim olumsuz sonuclandı. Kesinlikle kızımı okula kazandırmak isteyen kimse yok .Ne yönetim ne rehberlik ne de öğretmen.Gelelim asıl soruma yarın kızımın okulunu değiştireceğim öncelikle okul değişikliği kızımın isteği artık ögretmenininden korkuyor ve beni aşagılamasını istemiyorum anne utanıyorum diyor aglıyor.Okul değiştirdikten sonra adaptasyon sorunu yasayabilir? Yagmurdan kacarken doluya tutulma ihtimalimizde var biliyorum umarım hiçbiri olmaz? Basına gelen okul değiştiren bu ebeveynlerden ,pedagog veya bu konudaki uzmanlardan destek istiyorum bu süreçte kızımı ve beni neler bekliyor ,neler yapabilirim?En az hasarla bu durumu nasıl atlatabiliriz? Şimdiden teşşkür ederim herkese