- 26 Ağustos 2006
- 1.893
- 1
- 38
- Konu Sahibi BURCUakrep
Halama Kirginimdir Annemde Kardeşimde Pek Haz Etmeyiz Ondan Bize çok Hatali Davrandi Başkalri Onun Için Daha önemli Oldu Herzman Ve Artik Son Noktaya Geldi Bitti Halam Bizim Için Bitttiiiii.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düşünüyorumda ne kadar saçma sebeplerden dolayı küsüyoruz bazen...beş yıldır küs olduğum eltimle barıştım....oğlum anne siz yengemle niye küsmüştünüz diye sorduğunda epeyce bi düşündüm mantıklı açıklama yapayım diye ama bulamadım:1no2:meğer nede çok özlemişim onu kolay değil tam beş yıldır görmüyorum yüzünü :tomato:bakmazsanız göremezsiniz tabi bizim gibi altlı üstlü otursanızda........klava:[/Q
CANIM BEN E SENIN GIB ELTIME KÜSÜM.BU KÜSLÜK OLAYI BAŞLARDA O KADAR KOTU OLUYOR KI HAYATININ MERKEZINE KOYUYORSUN O KÜS OLDUĞUN KİŞİYİ SONRA DA ZAMAN HERSEYIN İLAÇI OLDUĞU GIBI BUNU DA SARMANA YARDIMCI OLUYOR VE SEN ZAMANLA UNUTUYORSUN VE GERI YE DONUP BAKTIĞINDA NEDEN KUSTUĞUNU BILE ANLAMIYORSUN
galiba sorun bende birini kazanıyorum diğerini kaybediyorum görümcemin kalbinikırdım dün hiç uğruna napim yaa akrep burcu olmam benim suçummu
burcum akrep herkesi kırıyorum :çok üzgünüm:klava::dilcikar::mymeka::mymeka::sm_confused: