Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Psikologluk bir durum olduğuna hala inanmıyorum ben...
Evet Sahra çok aşık,sevdiğinin hep yanında olmasını istiyor..:asigim:
Ne kadar abartılı bile görünse karşıdan..
Kimi insanlar her nefesi beraber almak isterler..:1hug:
İlk aşkımdan biliyorum..
Sadece uyumak için ayrılırdı yollarımız..
Ola ki birbirimiz olmadan bir şekilde vakit geçirdiysek hayat ikimize zindan olurdu..Adam beni eve bırakırken ikimizin de hüngür hüngür ağladığımızı hatırlarım.. Komik gelebilir,abartılı gelebilir,bağımlılık gelebilir size bu.. Belki haklısınız..Ama çok büyük bir zararı olmuyor,bence
Kuzen,kardeş hepsi bahane aslında..
Sadece hep sevdiğininin yanında olmak istiyorsun hepsi bu!:dilcikar:
Yok canım inan ki hastalık filan değil bu..:teselli:
İnan bana anlıyorum ben seni..
O bensiz nasıl gülümser,eğlenir diyorsundur içinden..:dilcikar:
Sabırlı olmak zorundasın,sevgiline de söyle,sakın kızmasın sana..
Aşk tek tip bir duygu değil ki..
Herkesin yüreği başka atıyor,işte...:asigim:
Aşık Sahra:roflol:
laf sokmuyorlar ama pek iyi davrandıkları söylenemez..erkek arkadşım bazen bunalıyor ama bunu bir ayrılık sebebi yapmaz kendisi..şimdi de ne yapıcam alttan alttan laf sokucam bir de resim çekinmişler diye:)) sonra bidaha da bişi demem ona
laf sokmuyorlar ama pek iyi davrandıkları söylenemez..erkek arkadşım bazen bunalıyor ama bunu bir ayrılık sebebi yapmaz kendisi..şimdi de ne yapıcam alttan alttan laf sokucam bir de resim çekinmişler diye:)) sonra bidaha da bişi demem ona
off ki off. benim ağabeyimle olan resmime kız arkadaşı laf sokacak....ağabeyimden bunu öğrensem inanın çok büyük olay olurdu... umarım sevgiliniz bu yaptıklarınızı kardeşine anlatmıyordur.... bana ters bu işler. siz normal görün. bana göre asla normal değil. ..
canım senin derdin büyük hakkatten.lisans mezunusun,emeklisin,gönülden evlisin,21 yaşındasın.hayat yormuş seni yaşadıkların kolay değil bunları kaldırmak zor akrabalarıyla ilişkisi güzel ailesine değer önem veren adammı olurmuş?!! olmaz öyle şey))
sen cidden psikolojik yardım al bunları başka türlü atlatamazsın gibime geliyor.
canım senin derdin büyük hakkatten.lisans mezunusun,emeklisin,gönülden evlisin,21 yaşındasın.hayat yormuş seni yaşadıkların kolay değil bunları kaldırmak zor akrabalarıyla ilişkisi güzel ailesine değer önem veren adammı olurmuş?!! olmaz öyle şey))
sen cidden psikolojik yardım al bunları başka türlü atlatamazsın gibime geliyor.
tamam mesajımı geri alıyorum kızlar:)
Medeni durumunuzda evli yazıyor , durumunuzdan bahsederken erkek arkadaşım diye bahsediyorsunuz ??!! ?????!!! pek inandırıcı ve normal gelmedi bana CADIARZU
medeni durumunuzda evli yazıyor , durumunuzdan bahsederken erkek arkadaşım diye bahsediyorsunuz ??!! ?????!!! Pek inandırıcı ve normal gelmedi bana cadıarzu
GERÇEKTEN Mİ:tomato: