- 13 Ağustos 2022
- 8.714
- 4.447
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Kardeşi evlenmek istiyor annesi destekliyor kız 22 yaşında evlilik de değil aslında nisan yapacaklarmis ben kızla Nisan'da beri soğuğum muhabbetim yok en son tersledim.Kaynanam para yok diye düğün masrafından yirtmaya çalıştı.Kizini düğünden hemen sonra nisanlayacak.Hakkim varsa helal etmicem.Bu konuda kızının acelesi yok.Hatta beklese biraz bizim düğün hallolsa masraf bittiksen sonra ona rahat rahat nisan yapılır.Geziyorlarmis laf söz Muş.Bahane İzmir gibi rahat yerde ne lafı sözü olabilir ki.Offf peki kocan napiyor kiz kardesinin nisan elbisesini mi yaptiriyor? Sana gelinligi bile layik gormeyen o adama gelin olacam diye nasil paralaniyorsun. Yazik gunah vallahi.
Esnek zar diye bir şeyin varlığından haberi yok heralde.Anlaşılınca ne olacakmış? Bakire çıkmazsan iade mi edecekmiş?
Ben erkek olsam saklansa dikim falan oluyor ya rezalet cikarirdim.Yalan söylediği için ama biriyle yatıp pişman oldum diyene susardim.O da hakli
Sizin kayınvalideniz üzerinde hiç bir hakkınız yok.Kızına da harcadığı paraya karışmayın.Kaynanam para yok diye düğün masrafından yirtmaya çalıştı.Kizini düğünden hemen sonra nisanlayacak.Hakkim varsa helal etmicem
Zar cesitlerini biliyorum.Ama benim esnek olabileceğini düşünemiyorum.Esnek zar diye bir şeyin varlığından haberi yok heralde.
Neye göre biliyorsunuz?Zar cesitlerini biliyorum.Ama benim esnek olabileceğini düşünemiyorum.
Sizin kayınvalideniz üzerinde hiç bir hakkınız yok.Kızına da harcadığı paraya karışmayı
Benim param istediğimi alırım diyor.Durumumuz iyi değil demiyor.Aksine şunu almadınız yaptı çok defa.Nisanda bilezik takılır dedi takmadı.
Neye göre biliyor
Septali Bölmeli Esnek vs.
Yatıp pişman olmadıysa?Ben erkek olsam saklansa dikim falan oluyor ya rezalet cikarirdim.Yalan söylediği için ama biriyle yatıp pişman oldum diyene susardim.
Neye göre biliyorsunuz?
Birlikte olmadan bilemez.Doktor değilse tabiDüşünemiyor o ihtimali.
Tam bir hayal kırıklığı olur öyleyse demek istemiş gibi geldi
Oda onun o..... diyeceğim bu kadarYatıp pişman olmadıysa?
Tamam sen kvyi bosver. O bekaret isteyen ama ayni zamanda anal da isteyen koca musvetten cikip “ ben karima gelinlik alcam” diyemiyor. Cunku seni gelinlige layik gormuyor. Zavalli babacigin da bari kizimi mutlu edeyim diye ugrasip duruyor. Yine de sen hep babani kirip kocani pohpohluyorsun.Kardeşi evlenmek istiyor annesi destekliyor kız 22 yaşında evlilik de değil aslında nisan yapacaklarmis ben kızla Nisan'da beri soğuğum muhabbetim yok en son tersledim.Kaynanam para yok diye düğün masrafından yirtmaya çalıştı.Kizini düğünden hemen sonra nisanlayacak.Hakkim varsa helal etmicem.Bu konuda kızının acelesi yok.Hatta beklese biraz bizim düğün hallolsa masraf bittiksen sonra ona rahat rahat nisan yapılır.Geziyorlarmis laf söz Muş.Bahane İzmir gibi rahat yerde ne lafı sözü olabilir ki.
İyi de eşimde evin geçimini yapıyor.Ayni evdeler bu insan eve hicmi para getirmedi azar azar insan çocuğumu evlendiricem onun eve getirdiği paradan demez mi ?Siz şimdi kayınvalide düğün de herşeyi yapmaya mecbur gibi düşünüyorsunuz ama öyle değil işte.Niye mecbur olsun?Eşiniz yok mu?Gücü yetmiyorsa düğün yapmayalım diye konuşsaydınız.
Birlikte olmadan bilemez.Doktor değilse tabi
Kimseyi pohpohlamiyorumTamam sen kvyi bosver. O bekaret isteyen ama ayni zamanda anal da isteyen koca musvetten cikip “ ben karima gelinlik alcam” diyemiyor. Cunku seni gelinlige layik gormuyor. Zavalli babacigin da bari kizimi mutlu edeyim diye ugrasip duruyor. Yine de sen hep babani kirip kocani pohpohluyorsun.
Oğlumda çalışıyor,gelinde çalışır.İkisi bir evlerinin eşyasını alır,nasıl istiyorlarsa öyle evlenirler.Ben de altını,takısını takarım diye de düşünen insanlar var.Sizin etrafınızda yok heralde.Herşeyi bir alışveriş olarak görüyorsunuz bu hayatta.İyi de eşimde evin geçimini yapıyor.Ayni evdeler bu insan eve hicmi para getirmedi azar azar insan çocuğumu evlendiricem onun eve getirdiği paradan demez mi ?
Babam da çok karışmıyor ki aslında.Daha sonra sen bilirsin yaptı akraba karışıyor.Evli kadınsın kendine gel, uzaktan bir akrabayı ve babanın karışması çok tuhaf.
Eşim desen anlardık ona sallardık fakat baba olmadı..
Sanane denmiyor.Bu arada ben senin yerinde olsam istediğini giyerdim. O gün senin en özel günün. Babamı falan takmazdım. 30 yaşındasın sanırım. Kime ne bundan
Kendin yapmışsın işte neyden korkuyorsun ki? Cahil değilsin koskoca kadınsın. Yaptığın kendine saygısızlık bir kereSaçmalama ne diyeceksin doktora dedi.Evlenince anlaşılır dedi.Ama ben korktum kendime birşey yapmaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?