Akraba

Sizde Izmir gibi rahat yere gelin gideceksiniz, nikah kiymasaydiniz o zaman? Laf soz olacak hali yok demi?
Size gore sizin herseyde hakkiniz var zaten

Yazacak bir şey bulamadım.

Sacimizi yapan kuaför de sok icindeydi. Hem gelik hem annesi damat adayi yerden vuruyordu söyle Kötü böyle kötü diye. Siddet uyguladigini da. Kuaför de niye vazgecmediklerini sordugunda "artik bir kere ortaya ciktik. Herkesin haberi var" gibi birsey demisler. Kina ve dügünümüz ayni günlerdeydi. Dügün günü yine benden önce siradaydi. Kuaför "onun tek derdi salonda en güzeli ben olmaliyim" dedi. Benim sok olan kisim sadece annenin göz göre göre elalem korkusundan kizinin dayak yemesine göz yummasi. Hala aklima ara sira o gelin gelir

Orası öyle.Tabiki bakacak ama söylede durum var.Erkek çocuğu çalışır eve para getirir.Baba olsun olmasın ailesi düğününü yapar bizde.14 bin lira maas alıp 11 yaşından beri çalışan insanın sadece 50 bin lirası olur.Anneside çalışıyor.Kardesleri de.

O kadar da değil bizim fikir anlaşmazlığı oldu.El kaldırmadı.Bana el kaldırmaz demiyorum.Her erkeğin doğasında şiddet var.

Bizde dediniz.Her yer de öyle değil.Üstelik eşiniz sizin çevrenizden değil,bambaşka bir şehirde.

O kadar da değil bizim fikir anlaşmazlığı oldu.El kaldırmadı.Bana el kaldırmaz demiyorum.Her erkeğin doğasında şiddet var.

Katilmiyorum. Rahmetli babamin anneme ses yükseltmezdi, kaldi ki vuracak. Aynisi esim icin de gecerli. Her insanin siddet uygulabilecek kapasitesi var, ama "bana el kaldirmaz demiyorum" diyebildigim biriyle de evlenmezdim

Onlar oyle uygun gormus demekki.
Siz dugun salonuna ne zaman bakacaksiniz? İzmirde mekanlar hazirlanmaya baslandi haberiniz olsun
Benim düğün salonu davetiye mobilya.
Vs.ev hazır herşey erkek tarafı düğüne 6 aydan daha fazla müddet varken mobilya alalım dediler davetiye bile Kasım ayinda bastırıldı haziranda düğün düşünün 500 lira fark vermemek icin

Aileler,kadınlar herkes suçlu. İnsan kendine bunu nasil hak görüyor yakıştırıyor yaa

Katilmiyorum. Rahmetli babamin anneme ses yükseltmezdi, kaldi ki vuracak. Aynisi esim icin de gecerli. Her insanin siddet uygulabilecek kapasitesi var, ama "bana el kaldirmaz demiyorum" diyebildigim biriyle de evlenmezdim
O kişiye göre değişir.Kim olursa olsun bana el kaldırmaz diyemem.

E tamam hersey hazırsa nişan yapmalarında ne gibi bi sorun var anlayamadim.

Para kolay kazanılmıyor.Sizin de bunu iyi bildiğinizi düşünüyorum.O yüzden istifa etmediniz mi?İşim zor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…