Arkadaşlar hiç dostum ve beni teselli edecek kimse kalmadığı için ben bir hastalığa tutulmadan içimde kalmaması adına buraya yazmak istedim kadının dostu kadındır diye ama sanırım kadının dostu kadın değil.. iki hafta önce çok yakınımdan bir darbe yedim ama kabul etmiyor ben yapmadım diyor güya teyzemin kızının hiç tanımadığım bir arkadaşı geldi iş yerime o bilmem ne kızı orada neden çalıştırıyorsunuz diye mesaj attı. Daha doğrusu olay şöyle oldu iş yerime değil patronumun eşine biri mesaj attı böyle onlarda bana söyledi biz kalktık polise gittik kim diye. Sonra o fake hesap özürler diledi mahkemeye vermeyin diye vs neyse sonra olayın olduğu aksam 2 saat sonra olaydan her zaman kuzenlerimle konuştuğumuz gruptan o kuzenim mesaj attı napiyorsjnuz dite ben de kötü bir gündü polislerdeydim dedim dediğim dakika beni aramaya başladı neden gittin polise noldu dur anlatcam gitme polise mesajı atan arkadaşımdı o yapmış diye e arkadaşın 2 saat çnce sana demedi de ben sana ğolise gittim dediğim an mı aradı seni aynı sanite mi aradı ya da haberin vardı. Ama asla kabul etmiyor arkadaşım yapmış işte bana çalıştığın yeri sormuştu ben de sötlemiştim işte o gün bu şeyranlığo düşünmüş bize gelmişti bizim evden atmış mesajı sakın mahkemeye verme benim adım çıkat ona bisey olmaz bana bisey olmaz sana olur sizden attım demiş güya kuzenime. Kuzenim özürler diliyor ağliyor ama ben yapmadım o yaptı diyor ama kzıın ne numarasını me soyadını veriyor işte güya kızla konuşmuş benim için yalvarmış kıza itiraf et diye kız hayır ben yanmam sen yanarsın demiş ben inanmadım ama gerçekten yapmamış olabilir mi kızın yapma sebebi güya ben seneler önce kızla aynı erkeği takip ediyormuşum kız beni kıskanmış 3 sene sonra bana hunu uapmış benim mantığım almadı ve hala toparlanamadım