- 18 Haziran 2019
- 33
- 19
- 3
- 29
- Konu Sahibi aygulhnm23
-
Yengenin ablasi kaynanan mi oluyor.Merhaba bayanlar, ben yengemin ablasina gelin geldim gorucu usulu kaynanam begenmis aldi
Kan baginiz yok ki nasil akraba evliligi yapmis oluyorsunuz onu anlamadimMerhaba bayanlar, ben yengemin ablasina gelin geldim gorucu usulu kaynanam begenmis aldi ama simdi yengem bizim tarafta anlasmazlik yasadigi zaman bani azarliyor demedigini birakmiyor aman ne bicim akrabalarin vardan basliyor gozuni kapatiyor agzini aciyor
Ben esimle cok iyi anlasyorum o da farkinda durumun ama kaynanam o kadar dedigini yaptiran biri ki bisey deyemiyor zaten de de demiyorum anne ogul iliskinisini bozmak veya esimi aramizda birakmak istemiyorum kaynanamlada diger vakitlerde cok cok guzel anlasyoruz ama yengemle konusdumu sikayet ettimi basliyor evde huzursuluk ben cevap verince daha beter seyler soyluyor o yuzden susuyorum artik ama coooook kiriliyorum
Boyle akraba evliligi yapipta zorlananlar varmi cok bunaldim artik biraz dertleselim
Merhaba bayanlar, ben yengemin ablasina gelin geldim gorucu usulu kaynanam begenmis aldi
Nasıl yani kaynanam aldı , sanki kapıyı çaldı açtık beni aldı gittik gibi saçma bişey .
Akrabalık ilişkisinide çözemedim vallahi , yengenin ablasıdamı akraba .
Sizi alırken size sordumu yoksa öyle cat kapi gelip çantaya atıp kactimi?
Birde yenge ne yengesi?Amca eşi,dayı eşi,abi eşi?Ay ne çok kişiye yenge diyoruz ya yazarken fark ettim..
Beni beğendi aldı mı? Pardon siz kaç yeni sezon ürünü müsünüz? Bir insan neden kendisi için böyle kelimeler kullanır ki
Ohh sonunda beni anlayam cikti suna buna takilmadan zaten umursamizliga saliyorum ama bir deil iki deil insani bunaltiyorMerhaba bende akraba evliliği yapan biri olarak şunları söyleyebilirim en mantıklı davranış yengen konuşmaya başladığı anda o mekanı terk etmek ( bir bahaneyle) yada dinliyormuş gibi yapıp cevap vermemek... Ben şahsen öyle yapıyorum.
Evet yengem esimin teyzesi kaynanamlasa yengem dertlesmedigi zamanlar anlasyoruz onlarin konusmasindan rahatsizlik duymuyorum kaynanam yengemle konustuktan sonra bana soyleniyor surekli laf sokuyor fln bir iki keresinde cvp verdim daha beter seyler soyledi evdeki herkese beni kotu gosteriyor kusuyor konusmuyor ev onun beni disliyor resmenYengenin ablasi kaynanan mi oluyor.
Eger oyleyse , yengen aslinda kocanin teyzesi.
Hic anlamam bu islerden.
Kaynana ile anlastiktan sonra sorun olmamali. Kimin ne konustugu onemli degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?