• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akraba evliliginin zorlugu (kaynana)

Yahu sizene millet görücü usül mü evlenmiş alıp kaçırmışlar mı ... derdini anlatmış derdine odaklanın umursamıyorsanızda yazmayın... konu sahibi siz de bir gün okkalı bir şekilde tersleyin "kime kızdıysan hıncını ondan al bana sallama" deyin

Ufak seylere takilyorun benim anlatmak istedigim oglu diretip evlenmedik
Bence sende böyle önemli "ufak şeylere takılsan" iyi olur. Kendini bir birey olup değer verirsen, çevrendekiler de seni beğenip alınan şey olarak değil de "birey" olarak görür. Seni üzen huzurunu bozan kişilere gereken cevabı verirsin. Kv ve eşinle konuşursun huzurunuzu bozan insanlara karşı tavırlarını ona göre alırlar

Merhaba bayanlar, ben yengemin ablasina gelin geldim gorucu usulu kaynanam begenmis aldi ama simdi yengem bizim tarafta anlasmazlik yasadigi zaman bani azarliyor demedigini birakmiyor aman ne bicim akrabalarin vardan basliyor gozuni kapatiyor agzini aciyor
Ben esimle cok iyi anlasyorum o da farkinda durumun ama kaynanam o kadar dedigini yaptiran biri ki bisey deyemiyor zaten de de demiyorum anne ogul iliskinisini bozmak veya esimi aramizda birakmak istemiyorum kaynanamlada diger vakitlerde cok cok guzel anlasyoruz ama yengemle konusdumu sikayet ettimi basliyor evde huzursuluk ben cevap verince daha beter seyler soyluyor o yuzden susuyorum artik ama coooook kiriliyorum
Boyle akraba evliligi yapipta zorlananlar varmi cok bunaldim artik biraz dertleselim

Beğendi, aldı 😳
Eşyamısınız?
İnşallah bu uslüb ile evlat yetiştirmiyorsunuz
Kayınvalidenizden daha büyük sorunlarınız var bence

Merhaba bayanlar, ben yengemin ablasina gelin geldim gorucu usulu kaynanam begenmis aldi ama simdi yengem bizim tarafta anlasmazlik yasadigi zaman bani azarliyor demedigini birakmiyor aman ne bicim akrabalarin vardan basliyor gozuni kapatiyor agzini aciyor
Ben esimle cok iyi anlasyorum o da farkinda durumun ama kaynanam o kadar dedigini yaptiran biri ki bisey deyemiyor zaten de de demiyorum anne ogul iliskinisini bozmak veya esimi aramizda birakmak istemiyorum kaynanamlada diger vakitlerde cok cok guzel anlasyoruz ama yengemle konusdumu sikayet ettimi basliyor evde huzursuluk ben cevap verince daha beter seyler soyluyor o yuzden susuyorum artik ama coooook kiriliyorum
Boyle akraba evliligi yapipta zorlananlar varmi cok bunaldim artik biraz dertleselim
Kayınvalidenizin oğluna kendi istediği kızı "aldırmasından”belli değil miydi isteklerini yaptırmaya çalışan bir insan olduğu

Yahu sizene millet görücü usül mü evlenmiş alıp kaçırmışlar mı ... derdini anlatmış derdine odaklanın umursamıyorsanızda yazmayın... konu sahibi siz de bir gün okkalı bir şekilde tersleyin "kime kızdıysan hıncını ondan al bana sallama" deyin
Ah yapdim oyle hadi sen evine got biraz dedi kayinpederimede gezmeye gitmek istiyor dedi eve gonderdi sonrasinda esim gel diye getirdi ani bi krizde evliligi bitiriri ayri eve cikincaya kadar sabir edeyim diyorum ama zor dertlesmek istedim biraz olsun hafiflemek

Bence sende böyle önemli "ufak şeylere takılsan" iyi olur. Kendini bir birey olup değer verirsen, çevrendekiler de seni beğenip alınan şey olarak değil de "birey" olarak görür. Seni üzen huzurunu bozan kişilere gereken cevabı verirsin. Kv ve eşinle konuşursun huzurunuzu bozan insanlara karşı tavırlarını ona göre alırlar
Begendiden kastim severek gorucu geldi esimden cok memnunum sukurler olsun gorcu usulune takilcaksan onceden soyliyim

S[ QUOTE="Duygusuz_, post: 60268483, member: 924041"]
Aldı verdi istedi ay çok kötüya , biz kadınlar için kullanılan tabirlere bak .
[/QUOTE]
Siz sinirlenince de sozluge/tdk bakarak yazarmisiniz severek gorucu geldi ogluma bana layik gelin diye zorla deil bende kendisini annesini severek evlendim bi lafa takildiniz
Dertlesme amaciyla yazdim sizin niyetiniz baskaysa yazmayin

Siz akraba evliliği yapmamamıssiniz ki...yenge nereden akraba? Yenge dıs kapinin dış mandalı hele onun ablası hiç kimse yani. Çok takilmayin. He deyin gecin...

Yenge yenge kezban yenge muhtar mı oldun kezban yenge bi sus diyin. Hiç muhattap olmayın o varken suratına bakmayın konuşmayın hatta ortamı terk edin

Yengen kimin karısı? Yengenin eşi neyin oluyorsa onunla konuşsun ailen. Sen konuşma başına eksir bu kez. Ailen konuşsun araya girmesin diye.

pardon bu berdel usulü mü? ne hakları varmış böyle bir şeye?
siz biraz fazla naziksiniz galiba.
herkes yerini bilmeli bence. kimse kimsenin tırı vırısı diye huzur kaçıramaz.

Arada akrabalık göremedim ben .ayrıca çok rahatsız oluyorsaniz ben rahatsız olduğum durumda benimle bu konuları konuşmayın diyip kapatıyorum onlar yapamıyorsa sürekli görüşmek durumunda değilim kim olursa olsun mesafe koyarım olur biter

Back