Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akraba evliliği yapan varmı bu konuyla ilgili görüşlerini bekliyorum.
canim aynen diyeceklerimi yazmissin sana bir rep vardimkaydirigubbakcemile5ıkı ınsan bırbırını severse evlenmeye manı olmuyan
oz kardes dayı amca teyze gıbı bag yoksa evlenır
teyze cocukları akraba evlılıgı yaptı gayet saglıklı cocukları var
dıger teyze oglum yabancı aldı ozurlu bı cocukları var
yorum yaparken neye yorum yaptıgınıza ıyı bakın
burda evlen cocuk yap denılmıyo
varsa akraba evlılıgı yapan cocukları saglıklımı soruluyo
bende akraba evlılıgne karsıyım ama evlenene saygı duyarım
sevene cıfte saygıı duyarım
cok sınır oluyosun dıye bukadar sert bı yorum lmaz:
canim aynen diyeceklerimi yazmissin sana bir rep vardimkaydirigubbakcemile5
lutfen yorum yaparken daha dikkatli olalim.
biz turklerde bu akrasiflik niye anlamiyorum acaba.cok hirsli bir milletiz pess dogrusu
canim aynen diyeceklerimi yazmissin sana bir rep vardimkaydirigubbakcemile5
lutfen yorum yaparken daha dikkatli olalim.
biz turklerde bu akrasiflik niye anlamiyorum acaba.cok hirsli bir milletiz pess dogrusu
tamam bunu aynen bu sekilde biraz onceki mesajindada yazabilirsin .sen farkinda degilsin ama bir baskasi okurken cok sinirli bir mesaj cikiyo ortaya.bu olayı millete indirgemene çok şaşırdım
hiç de hırslı değilim
ancak akraba evliliğinin bir ailenin sonraki bireyleri üzerinde yaratabileceği olumsuz etkileri göz önünde bulundurduğumuzda, kraba evliliğini böyle sakıncasız ve mazur görülebilecek bir şey gibi görmek beni cidden kahrediyor!
türkiye'de yaklaşık 8.5 milyon engelli var. bu çok büyük bir sayı!
ve bunların büyük çoğunluğu da akraba evliliği nedeniyle engelli olmuş kişiler!
tabi ki akraba olmayanların da çocukları engelliolabiliyor ya da sonradan insan engelli hale gelebiliyor ama en büyük orana akraba evliliği sahip.
biraz araştırma yaparsanız akraba evliliğinin türkiye'de ne kadar yaygın olduğunu ve ne gibi sonuçlarının olduğunu öğrenirsiniz.
bu durumda da neden hala bu yanlış durumun savunulmasına, maruz gösterilmesine çok sert tepki verildiğini anlarsınız.
aşk meşkten bahsetmiyorum ben, akraba evliliğinin sakıncalarından bahsediyorum.