Akraba Evliliği

rbzkrttt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2024
12
-1
29
Merhaba, 3 sene önce teyzemin oğluyla evlendim. 11 aylık bir kızım var. Kendisinde dandy walker sendromu hastalığı olduğunu öğrendik. Büyük ihtimalle akraba evliliğinden dolayı oldu. İlkinde böyle bir problem yaşayıp ikinci çocuğunu sağlıklı doğuran anneler var mı merak ettim sadece. Paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba, 3 sene önce teyzemin oğluyla evlendim. 11 aylık bir kızım var. Kendisinde dandy walker sendromu hastalığı olduğunu öğrendik. Büyük ihtimalle akraba evliliğinden dolayı oldu. İlkinde böyle bir problem yaşayıp ikinci çocuğunu sağlıklı doğuran anneler var mı merak ettim sadece. Paylaşırsanız sevinirim.
Doktorunuz bu konuda ne diyor ?

Genetik test verin büyük ihtimalle tüp bebek diyeceklerdir. Hastalığın ne olduğuna şimdi baktım ah yavrucak kıyamam. Hamileyken bilinmiyor mu bu hastalık ?

Geçmiş olsun. Yanlış anlamayın kelimeleri seçmeye çalışıyorum incitmek istemem.

Şimdi kuzen evliliklerinde zaten bir sürü sıkıntı görülebiliyor, siz de maalesef acı şekilde tecrübe etmişsiniz. (Doktorlar bas bas bağırıyor..) 2. çocuğunuzda da farklı rahatsızlıklar olabilir. Tamamen kumar bence. 2. çocuk için tüp bebek yaptırın derim ben.

X