Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorunuz bu konuda ne diyor ?Merhaba, 3 sene önce teyzemin oğluyla evlendim. 11 aylık bir kızım var. Kendisinde dandy walker sendromu hastalığı olduğunu öğrendik. Büyük ihtimalle akraba evliliğinden dolayı oldu. İlkinde böyle bir problem yaşayıp ikinci çocuğunu sağlıklı doğuran anneler var mı merak ettim sadece. Paylaşırsanız sevinirim.
Genetik test verin büyük ihtimalle tüp bebek diyeceklerdir. Hastalığın ne olduğuna şimdi baktım ah yavrucak kıyamam. Hamileyken bilinmiyor mu bu hastalık ?Merhaba, 3 sene önce teyzemin oğluyla evlendim. 11 aylık bir kızım var. Kendisinde dandy walker sendromu hastalığı olduğunu öğrendik. Büyük ihtimalle akraba evliliğinden dolayı oldu. İlkinde böyle bir problem yaşayıp ikinci çocuğunu sağlıklı doğuran anneler var mı merak ettim sadece. Paylaşırsanız sevinirim.
Yakmışsınız bebeğin başını aferin size. Diğer bebeğe düzgün bakabilecek misiniz ikinciyi yapınca. Birini biraz büyütseydiniz bariMerhaba, 3 sene önce teyzemin oğluyla evlendim. 11 aylık bir kızım var. Kendisinde dandy walker sendromu hastalığı olduğunu öğrendik. Büyük ihtimalle akraba evliliğinden dolayı oldu. İlkinde böyle bir problem yaşayıp ikinci çocuğunu sağlıklı doğuran anneler var mı merak ettim sadece. Paylaşırsanız sevinirim.
Sağlıklı olacağını bilseniz doğuracaksınız demi pes yani pes..Merhaba, 3 sene önce teyzemin oğluyla evlendim. 11 aylık bir kızım var. Kendisinde dandy walker sendromu hastalığı olduğunu öğrendik. Büyük ihtimalle akraba evliliğinden dolayı oldu. İlkinde böyle bir problem yaşayıp ikinci çocuğunu sağlıklı doğuran anneler var mı merak ettim sadece. Paylaşırsanız sevinirim.
Umurlarında değil bence. Azıcık aklı fikri olan insan kuzeniyle evlenmeye de utanır ama işte.bu ne cahiliyet ya, birilerinin ikinci cocugu saglikli oldu diye onun da mi gunahina gireceksiniz?
madem evlendiniz kuzeninizle keske bari bir gen tarama testi yapsaydiniz
ilk cocugunuzun gunahina girmissiniz bari ikinciyi geni ayiklanmis tup bebek ile yapin. Yazik gercekten cocuga acımıyorsaniz kendinize aciyin, siz ugrasacaksiniz bir ömür