guLzari Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2008 32 4 86 37 Antalya 1 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi NILBERA #21 ben ankaralıyım. eşim antalyalı. aramızda uzaktan yakından hiç bi akrabalıkyok. ama hamile olduğum bebeğimde genetik bozukluk var...
ben ankaralıyım. eşim antalyalı. aramızda uzaktan yakından hiç bi akrabalıkyok. ama hamile olduğum bebeğimde genetik bozukluk var...
hally Guru Kayıtlı Üye 28 Aralık 2009 897 677 323 15 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi NILBERA #22 guLzari .!.: ben ankaralıyım. eşim antalyalı. aramızda uzaktan yakından hiç bi akrabalıkyok. ama hamile olduğum bebeğimde genetik bozukluk var... Genişletmek için tıkla... gülzari sana özel mesaj göndermek istedim ama mesaj sayım dolmadığı için gönderemedim eğer okursa diğer gönderilerinin altınada yazmıştım bende aynı sıkıntıları yaşadım genetik bozuklukla ilgili size tahlil yapıldı mı yardımcı olursan sevinirim
guLzari .!.: ben ankaralıyım. eşim antalyalı. aramızda uzaktan yakından hiç bi akrabalıkyok. ama hamile olduğum bebeğimde genetik bozukluk var... Genişletmek için tıkla... gülzari sana özel mesaj göndermek istedim ama mesaj sayım dolmadığı için gönderemedim eğer okursa diğer gönderilerinin altınada yazmıştım bende aynı sıkıntıları yaşadım genetik bozuklukla ilgili size tahlil yapıldı mı yardımcı olursan sevinirim