AKP'nin son referandum anketi: Hayır üç büyük şehirde önde

Ceyhan'daym mahalle sokak ismi de verim mi ablacım :) Bak yine geçiyor :) Bu kadarı olur yani iyi denk geldi iyi çalışıyor yahu bizim belediye :) :) Sana öyle saldıranları savunacak değilim öylelerine de yazıklar olsun şiddete meyilli insanın Hayır demesi beni utandırır ancak. Hayır dedi diye böylesi gözümde iyi olacak değil ya. Nasıl ki bahçesindeki köpeğin kafasını ezip üzerinde zıplayan adamın "SEN NASIL KÖPEKSİN HAYIRCILARI NEDEN ISIRMIYORSUN" diye yaptığı işkenceye nefret kustuğum gibi öylesinede kusarım.

Siyaseti tarihini falan severim aslında ... Ama seçimlerden ve siyasetin yaşanmasından nefret ediyorum. Hadi ben insanım ablam, yani yürüyüşümden, bakışım, tshirtmden, yüzüğümden, küpemden ne bileyim mutlaka bir şeyim rahatsız etmiştir ama o dostun hiçbir rahatsız etme ihtimali yok ya... Yazık...

Mehepeci Cehepeci Akepeci (kendi partime de torpil geçmiyorum :) ) olmak yerine keşke önce insan olunsa.

Siyaseti tarihini falan severim aslında ... Ama seçimlerden ve siyasetin yaşanmasından nefret ediyorum. Hadi ben insanım ablam, yani yürüyüşümden, bakışım, tshirtmden, yüzüğümden, küpemden ne bileyim mutlaka bir şeyim rahatsız etmiştir ama o dostun hiçbir rahatsız etme ihtimali yok ya... Yazık...

Mehepeci Cehepeci Akepeci (kendi partime de torpil geçmiyorum :) ) olmak yerine keşke önce insan olunsa.

Bencede partili olmak suç değil, isteyen istediği partiye elbette oy verir belki ben sevmem o kabul eder o ayrı bir şey. Yeri gelir hata var ise eleştirir. Kızdığım tek şey bu kadar kin ve öfke çok saçma. Köpek Hayırcıyı ısırmalıymış adamdaki kine bakarmısın. Hayır adına çalışıyoruz partiden gelmiyoruz diyoruz adam senin genel başkanın nereli ney sen biliyon mu diyor :) Adamda mezhep kini var ordan köpeğe saldırıyor. Böyleleri malesefki var. Oysa Evet ya da Hayır nereden geliyor ise gelsin dinle kabul etmıyorsan benim düşüncem bu yinede teşekkür ederim de yine sen istediğine oy ver. :) Yani insan olmakla alakalı bir durum bu partilerle değil..