Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
16 Nisan akşamı size hayırlı olsuun diycem. Laf o zaman tam yerini bulacak.Melih Gökçek'in her dediği doğru mu? Kendisi gecekonduya saklanmıştı 15 temmuz'da hatırlatırım demekki bir korkusu var Evet derken bile HAYIR'lısını istediğiniz için sizi tebrik ediciymmm
16 Nisan akşamı size hayırlı olsuun diycem. Laf o zaman tam yerini bulacak.
Ben bu lafi biryerlerden taniyorum. sonunda hareket su:Ayy ne basit bir yorum yaa böyyk geldi artıKuzum siz hala bunu bir parti seçimi sanıp "yendik, yenildik" olayı olarak mı görüyorsunuz ? Uff beynim yandı bu yorum karşısında keşke çok daha iyi bir yorum yapsaydınız da tartışmaya layık bir yorum yapabilseydim.. Şu ifade yorumunuza cuk diye oturdu
Bi de bu var genelde cevap bulunamayincaBen bu lafi biryerlerden taniyorum. sonunda hareket su:
Melih Gökçek diyorsa doğrudur. Ne de olsa Ankara onun tekelinde.
Akp Genclik kollarindan bana mektup gelmis uyede degilim ustelik esime gelmemis bana gelmis ne alaka anlamadim da yanlis kisiye yolladilar gerci:)
Herkese yollamiyorlar secilmis kisilere geliyor potansiyel mi gorduler bende yoksa ya bide evdekiler takiliyo bana gizli gizli uyemi oldun yoksa diyolarBak kıskandım şimdi niye bana gelmiyor niyeeeeee
Herkese yollamiyorlar secilmis kisilere geliyor potansiyel mi gorduler bende yoksa ya bide evdekiler takiliyo bana gizli gizli uyemi oldun yoksa diyolar
Bence evet çıkacak. İzmirdeki miting bile hıncahınç doluydu.
Akp Genclik kollarindan bana mektup gelmis uyede degilim ustelik esime gelmemis bana gelmis ne alaka anlamadim da yanlis kisiye yolladilar gerci:)
isin ilginc yani apartmanda okdr genc var bir bana gelmis ama ben bu mektupla birlikte evet vermeyi dusunucem sanırımHahahaha sendeki elentiriği alıyorlar kesin,bizede broşür düşüyor sokaklarda hahahaaa
ahaha aynısını konustuk bizde ya naptık da bize mektup geldi acabaBir arkadaşıma da gelmiş Hayır yazıp geri postalıcam diyordu :)
isin ilginc yani apartmanda okdr genc var bir bana gelmis ama ben bu mektupla birlikte evet vermeyi dusunucem sanırım
İzmirde yok artık İzmir halkı olmadığı kesindir. Mitinglerin yalan olduğu çok açık çünkü belediyelerde memurlarda çok büyük baskı var gitmeyenlerin işine son verilebiliyor. Cumhurbaşkanı Adanaya geliyormuş 1 haftadan uzun bir süredir aynı mahalleleri bin kere gezdiler dombıraylan :) Evetçilerden çok o geziyor Müjde diye :) Adanaya geliyor imiş, Müjde buymuş
Aynı şehirde yaşıyoruz, sadece iki kere denk geldim ablişim hangi ilçedesiniz? Çukurova veya Seyhan derseniz düşüp bayılırım. Zira bizim mahallenin başında (Çukurova'da) bir "Hayır!" uzay gemisi var.
Anneannemlerdeydim yürüyüşe çıkmıştım hafif akşamüstüydü. Bi tane yenge grubu parmağımda Osmanlı tuğralı yüzüğümü görüp beni sıkıştırmıştı... Yemin ederim ne olduğunu bile anlamamıştım " Bu kesin Tayyip'çi " diyorlardı... "Ablacığım ben, bu denilebilecek bir obje değilim bir insanım. Ve bahsettiğiniz kişi neticede Cumhurbaşkanı, bu kesin Akepeci deseniz daha normal olur." dediğimde de aynı anda birkaçı fotoğrafımı çekip "seni şikayet edicez, rezil edecez" diyerek üstüme yürüdüler (Baraj Yolu'nda gerçekleşti bu olay)
Hayır ablalarım ben bi de dana gibiyim, itici bi tipim vardır bissürü minnoş tapstatlı Akepeci, Tayyip'çi varken beni niye seçtiler hâlâ sorgularım...
(Arada kontrol ediyorum yerel haberleri acaba tacizden, kapkaçtan ya da birilerini ısırmaya çalışmaktan falan ünlü oldum mu diye... Sadece 19 yaşıma girdim bu arada ablalarım hani yaşımda öyle hey hey değil ki büyük gördüler bir suçum vardı ondan yaptılar )