AKP’li müşavirden skandal paylaşım

sehven yapılmış demedim adam öyle demiş dedim açıklamasını söyledim ..evet yavan bir özür ,özür dilemiş tamam demedim çok talihsiz bir olay kınıyorum dedim ama bazıları inanmamış kendileri bilir

Son düzenleme:
Üstüne yollarımız ve ultra lüks köprülerimizde cabası, aaa az daha unutuyordum 6 liralık benzin ve %40 zamlı vergilerimizle

Adam öyle demiş zaten,özrü kabahatinden büyük..
Kadınları alenen aşağılamış,kendi karısı yokmu acaba..

Adam öyle demiş zaten,özrü kabahatinden büyük..
Kadınları alenen aşağılamış,kendi karısı yokmu acaba..
benim gözlemlediğim kadarıyla hükümet taraftarı kadınlar,yandaşlarca yapılan kadına hakaretleri karşıt düşünceli kadınlara yapıldığını düşünerek umursamıyorlar.kendilerini farklı bir cinsmiş gibi düşünüyorlar sanki bu nedenle söylenenleri de destekliyorlar.yoksa bu konuya sayfalarca yazılıp,kınanması gerekirdi.

Sonuçta onlarda kadın,he rne olursa olsun kadınlarımıza bu kadar aşağılayıcı lflar karşısında sessiz kalmamaları gerekir..
Şunun içinde söylüyorum kendi etrafımda hiç hükümet yanlısı kadın yok..

benim var sessiz kalıyorlar.bu da kabullenmişlik oluyor.bende her defasında laf çarpıyorum.

benim var sessiz kalıyorlar.bu da kabullenmişlik oluyor.bende her defasında laf çarpıyorum.

İyi yapıyorsun valla benim yerimede lafı çarpsana,bu kadar kabullenmişlik ne getiriyor acaba kendilerine anlamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…