• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AKP’li müşavirden skandal paylaşım

Sehven paylaşılmış demi,şu açıklamaya nasıl güleceğimi biliyorum da burada ayıp şimdi..
Adamlar aleni yapıyorlar sonrada sehven diyorlar.
Özür dilese kaç yazar,kim yazarsa yazsın alçakca bir paylaşım olmuş..
Neden hep hükümet tarafından geliyor bunlar,cidden merak ediyorum..
sehven yapılmış demedim adam öyle demiş dedim açıklamasını söyledim ..evet yavan bir özür ,özür dilemiş tamam demedim çok talihsiz bir olay kınıyorum dedim ama bazıları inanmamış kendileri bilir:KK66:

Son düzenleme:
Ne borcu? Benim konut kredi borcum var , ülkemin hiç borcu yok, yakında dışarıya borç vereceğiz :KK53: elektrik bile özel anasını ya, 100 liralık yak 200 küsur gelsin :KK51: annemin malulen emekli maaşı 980 TL :KK53:
Ülkemin ekonomik durumu harika :KK70:
Üstüne yollarımız ve ultra lüks köprülerimizde cabası, aaa az daha unutuyordum 6 liralık benzin ve %40 zamlı vergilerimizle :KK39:

sehven yapılmış demedim adam öyle demiş dedim açıklamasını söyledim ..evet yavan bir özür ,özür dilemiş tamam demedim çok talihsiz bir olay kınıyorum dedim ama bazıları inanmamış kendileri bilir:KK66:

Adam öyle demiş zaten,özrü kabahatinden büyük..
Kadınları alenen aşağılamış,kendi karısı yokmu acaba..

Adam öyle demiş zaten,özrü kabahatinden büyük..
Kadınları alenen aşağılamış,kendi karısı yokmu acaba..
benim gözlemlediğim kadarıyla hükümet taraftarı kadınlar,yandaşlarca yapılan kadına hakaretleri karşıt düşünceli kadınlara yapıldığını düşünerek umursamıyorlar.kendilerini farklı bir cinsmiş gibi düşünüyorlar sanki bu nedenle söylenenleri de destekliyorlar.yoksa bu konuya sayfalarca yazılıp,kınanması gerekirdi.:KK43:

benim gözlemlediğim kadarıyla hükümet taraftarı kadınlar,yandaşlarca yapılan kadına hakaretleri karşıt düşünceli kadınlara yapıldığını düşünerek umursamıyorlar.kendilerini farklı bir cinsmiş gibi düşünüyorlar sanki bu nedenle söylenenleri de destekliyorlar.yoksa bu konuya sayfalarca yazılıp,kınanması gerekirdi.:KK43:

Sonuçta onlarda kadın,he rne olursa olsun kadınlarımıza bu kadar aşağılayıcı lflar karşısında sessiz kalmamaları gerekir..
Şunun içinde söylüyorum kendi etrafımda hiç hükümet yanlısı kadın yok..

Sonuçta onlarda kadın,he rne olursa olsun kadınlarımıza bu kadar aşağılayıcı lflar karşısında sessiz kalmamaları gerekir..
Şunun içinde söylüyorum kendi etrafımda hiç hükümet yanlısı kadın yok..
benim var sessiz kalıyorlar.bu da kabullenmişlik oluyor.bende her defasında laf çarpıyorum.

benim var sessiz kalıyorlar.bu da kabullenmişlik oluyor.bende her defasında laf çarpıyorum.

İyi yapıyorsun valla benim yerimede lafı çarpsana,bu kadar kabullenmişlik ne getiriyor acaba kendilerine anlamıyorum..

Olmadıgımı nereden biliyorsunuz?!..
Benim kesim kim oluyor?!..
Ben burada, her hangi bir kesim adına açıklama yapmadım!..
Ben burada, kadınlar adına bir kadın olarak nacizane masumane bir açıklama yapmıştım ama, her zamanki gibi,okuyup anlamadan direk SALDIRMAYI seçmişsiniz!!..
İşi siyasete dökmeyelim istersen!!!!.
İşi siyasete dökerseniz şayet, zararlı çıkan ben değil,siz olursunuz!!!!!.....
Siyasi olan Davamda,kadına hakkını veren insanlarla omuz omuzayım ELHAMDÜLİLLAH[/QUOTE
Vay be tehditte ediyor görende bunu birşey sanacak banlanmış gitmiş:cool:

Back