AKP, Türkmenleri bu kez görecek mi?

Suriyeliler kontrolsüz bir şekilde ülkemize alındı her yerde cirit atıyorlar bütün şehirlere yayıldılar ellerini kollarını sallayarak dilencilik yapıyorlar geçiniyorlar hatta maaş bağlananlar bile var. Sağlık kontrolü olmadan alındığı için unutulmaya yüz tutmuş çocuk felci hortladı. Peki bu insanlar insan değil mi onların çocukları çocuk değil mi bu insanlar zor kullanmıyorlar izinlerini çıkartmak ve bir kampta yaşamaya razı oluyorlar. Nasıl görmezden duymaz gelinir anlamıyorum onların bu çaresizliklerini. Bu şekilde kapımızda süründürmeden yapmak gerekirdi bunu. Yazık çok yazık burnumunuz dibinde olan şeyler.

canımcım ah...ne kadar doğru..şu suriyelileri içimize soktu..çocuk felci hortladı...bıktık artık suriyelilerden..sınırda bakılsın evet..tamam ama içimize sokmak da ne

İşte iki yüzlülük budur!Sen suriyelileri doldur içimize .Katliama uğrayan türkmenlere sırf şii diye sırt çevir.Niye çıkarın yok de mi niye onlar şii de mi.Allah seni bildiği gibi yapsın dilerim yaptıkların en kısa sürede ayağına dolanır.

Son düzenleme:
dün 10 defa yazdım ünv.teden beri bir çok israil malını kullanmam bu da geçici bi süre değil yıllardır yaparım boykotumu.orada da dedim bizim boykot anlayışımızda moda anlayışı gibi 1 ay sürecek ve bitecek..hep böyle olmadı mı? ne kötü kelime söylemişim ne demişim? eğer sadece bi tarafın katledilmesine haykırıp ama çocuklar ölüyor lütfeen denilip de diğer tarafa banane diye bakılırsa bunun adı nedir siz söyleyin? siz alınmayaın üzerinize o isimleri zaten burada görmek mümkün olmaz.

orada çok ateşli arkadaşlar vardı hatta boykotla ilgili azıcık soru işareti olanları dinsizlikle israilli olmakla suçluyolardı,çocuklar ölüyor diye bağırıyolardı diyorum ki o ateşli arkadaşlar burada neden yok?

suriye,mısır ve filistin için katliam var diye bağıran bazı gruplar türkmenler için neden sessizler?

Irak Türkmenlerini boşver Filistin'e bak. Onlar Osmanlı askerinisırtından vurmadılar çünkü.

Irak Türkmenlerini boşver Filistin'e bak. Onlar Osmanlı askerinisırtından vurmadılar çünkü.

Gülaycım,500 lü yıllardamı yaşıyoruz..mezhep için insan ayrılırmı,yerigelince bir hayvan zarar görse içimiz acıyor..Nedir bu mezhep ayrımcılığı saçmalığı..

Back