AKP, Türkmenleri bu kez görecek mi?

Suriye politikası eleştirilince bi taş yemediğimiz kalmıştı kafamıza.Sırf Müslüman oldukları için (!) bu eleştiriyi yapıyoruz damgasına da maruz kaldık.Kızdığım nokta plansızlık...Ne bir yerleşim yeri,ne iş imkanı...Saldım çayıra Mevlam kayıra hesabı...:ssz::ssz:

Türkmenlere de kucak falan açmayacağız.Ben bugüne kadar hiç seslerini duyan bir siyasi görmedim.Bundan sonra da olmayacak gibi.Kaderine terk edilmişler gibi...

Dini,ırkı,mezhebi ne olursa olsun bu insanlar mazlum...Ve mazlumun bedduası ile Allah arasında perde yoktur.

Bu konuyla ilgili defalarca yazdım, hatta 1-2 konu da açtım. Artık söyleyecek sözüm kalmadı. Dua ile falan olacak şeyler de değil bunlar. Bu insanlar yalnız bırakıldı. Bu kadar.

farkındasınız değilmi,bu topiğe hiç rağbet yok. o yazanları hiç burada göremedik nedense:ssz:

dün bir arkadaşımız samimiyetsizlikle ilgili bi cümle yazmıştı şimdi ona katılıyorum.bu adamlar arap ve sünni olsaydı ışid Allah seni kahretsin,kahrol bilmem ne naralarını çok duyardık ama işte türkmen ve şii olunca bazı vicdanlar köreliyo dimi?

işid tek şiileri mi öldürüyormuş,ben bi haberde sunnileri öldürdüklerinide duydum
işid müslümanmıki mezhep ayrımı yapsın?
işte böylelerini kandırıyorlar.

dün bir arkadaşımız samimiyetsizlikle ilgili bi cümle yazmıştı şimdi ona katılıyorum.bu adamlar arap ve sünni olsaydı ışid Allah seni kahretsin,kahrol bilmem ne naralarını çok duyardık ama işte türkmen ve şii olunca bazı vicdanlar köreliyo dimi?
vicdanlar kişiye göre değişiyor bazılarında. oradaki çocukların ölmeside çokta tınn.

Son düzenleme:
vicdanlar kişiye göre değişiyor bazılarında. oradaki çocukların ölmeside çokta tınn.

kişi değil canım başka bişey bu..insana insan olarak bakmıyolar çünkü.hani nerede o çok sevgili boykotçular uyuyolar mı?burada ölenlerde çocuk gözleri kör mü oldu! bunlar da insan ille sünni mi olmaları lazımdı?

dün ofis bu samimiyetsizlikten iki yüzlülükten midem bulanıyo gibi bişey demişti çok haklıymış.

kişi değil canım başka bişey bu..insana insan olarak bakmıyolar çünkü.hani nerede o çok sevgili boykotçular uyuyolar mı?burada ölenlerde çocuk gözleri kör mü oldu! bunlar da insan ille sünni mi olmaları lazımdı?

dün ofis bu samimiyetsizlikten iki yüzlülükten midem bulanıyo gibi bişey demişti çok haklıymış.
ofişim her zamanki gibi doğru demiş.

Son düzenleme:

Ben boykotu destekleyenler arasındayim ve icimin el verdigi kadarıyla yazıyorum . Bazen de cidden yazacak sey bulamıyorum , lanet olsun demekten baska . Tamam A dan Z ye her sey de bağlantıları var ama en azından bildigim ve kacabilecegim ürünlerden kaçmaya çalıştığım icin çeşitli kötü kelimelere maruz kalıyorsam maalesef bunun icin yapabileceğim bir şey yok . Herkesin dogrusu kendine .

gerçekten vicdan kişilere göre değişiyor yazık bu olmamalı.

çünkü onlar türkmen onlar şii kökenli..bazıları için bu yeter.
Şii oldukları için değil,birilerinin çıkarlarına hizmet etmedikleri için kimse görmüyor onları...Şimdi ortada körüklenmeye hazır cillop gibi bir Suriye iç savaşı varken Türkmenler'i kim ne yapsın?

Ben boykotu destekleyenler arasındayim ve icimin el verdigi kadarıyla yazıyorum . Bazen de cidden yazacak sey bulamıyorum , lanet olsun demekten baska . Tamam A dan Z ye her sey de bağlantıları var ama en azından bildigim ve kacabilecegim ürünlerden kaçmaya çalıştığım icin çeşitli kötü kelimelere maruz kalıyorsam maalesef bunun icin yapabileceğim bir şey yok . Herkesin dogrusu kendine .

dün 10 defa yazdım ünv.teden beri bir çok israil malını kullanmam bu da geçici bi süre değil yıllardır yaparım boykotumu.orada da dedim bizim boykot anlayışımızda moda anlayışı gibi 1 ay sürecek ve bitecek..hep böyle olmadı mı? ne kötü kelime söylemişim ne demişim? eğer sadece bi tarafın katledilmesine haykırıp ama çocuklar ölüyor lütfeen denilip de diğer tarafa banane diye bakılırsa bunun adı nedir siz söyleyin? siz alınmayaın üzerinize o isimleri zaten burada görmek mümkün olmaz.

orada çok ateşli arkadaşlar vardı hatta boykotla ilgili azıcık soru işareti olanları dinsizlikle israilli olmakla suçluyolardı,çocuklar ölüyor diye bağırıyolardı diyorum ki o ateşli arkadaşlar burada neden yok?

suriye,mısır ve filistin için katliam var diye bağıran bazı gruplar türkmenler için neden sessizler?

Şii oldukları için değil,birilerinin çıkarlarına hizmet etmedikleri için kimse görmüyor onları...Şimdi ortada körüklenmeye hazır cillop gibi bir Suriye iç savaşı varken Türkmenler'i kim ne yapsın?
bencede. çıkar olayı. suriyeden pay almak olay. canlar o kadar önemli değil.

Son düzenleme:
dün 10 defa yazdım ünv.teden beri bir çok israil malını kullanmam bu da geçici bi süre değil yıllardır yaparım boykotumu.orada da dedim bizim boykot anlayışımızda moda anlayışı gibi 1 ay sürecek ve bitecek..hep böyle olmadı mı? ne kötü kelime söylemişim ne demişim? eğer sadece bi tarafın katledilmesine haykırıp ama çocuklar ölüyor lütfeen denilip de diğer tarafa banane diye bakılırsa bunun adı nedir siz söyleyin? siz alınmayaın üzerinize o isimleri zaten burada görmek mümkün olmaz.

orada çok ateşli arkadaşlar vardı hatta boykotla ilgili azıcık soru işareti olanları dinsizlikle israilli olmakla suçluyolardı,çocuklar ölüyor diye bağırıyolardı diyorum ki o ateşli arkadaşlar burada neden yok?

suriye,mısır ve filistin için katliam var diye bağıran bazı gruplar türkmenler için neden sessizler?

Siz o boykotcular nerede diye yazdınız .
Bende kapanan konuda boykotu desteklediğimi zaten oradaki urunleri farklı sebeplerden dolayı kullanmadığımı yazdım. Dolayısıyla o boykotçulardan biriyim . Kim neyi kac defa yazmış takip etmedim .
Kimin boykotu ne kadar sürdüreceğini bilemeyiz , siz bile senelerdir almıyorum diyorsunuz , bende uzun zamandır almıyordum zaten .
1 ay da olsa vatandaş olarak yapabileceğimiz bir sey yok en azından bunu yapalım diye düşünüyorum .

Katledilen kim olduguna gore vicdanı harekete gecen varsa Allah vicdan versin o zaman ne diyebilirim .

Samimiyetsizlik , ikiyüzlülük benim nazarımda kötü kelimelerdir . ( siz yazmadınız ama yazılanı tekrar edip , katılmak ta aynı degil mi? )

Siz o boykotcular nerede diye yazdınız .
Bende kapanan konuda boykotu desteklediğimi zaten oradaki urunleri farklı sebeplerden dolayı kullanmadığımı yazdım. Dolayısıyla o boykotçulardan biriyim . Kim neyi kac defa yazmış takip etmedim .
Kimin boykotu ne kadar sürdüreceğini bilemeyiz , siz bile senelerdir almıyorum diyorsunuz , bende uzun zamandır almıyordum zaten .
1 ay da olsa vatandaş olarak yapabileceğimiz bir sey yok en azından bunu yapalım diye düşünüyorum .

Katledilen kim olduguna gore vicdanı harekete gecen varsa Allah vicdan versin o zaman ne diyebilirim .

Samimiyetsizlik , ikiyüzlülük benim nazarımda kötü kelimelerdir . ( siz yazmadınız ama yazılanı tekrar edip , katılmak ta aynı degil mi? )

bakın tekrar ediyorum bir kesimde ölen masumlara üzülüp diğer kesimi görmezden gelmek sonrada ama ölen çocuklar var demek bana göre insani olarak iki yüzlü ve samimiyetsiz bir davranıştır.bakın bi o başlıklara bi bu başlığa karşılaştırma yapın.

eğer kötü kelimelerse evet öyledir.

tekrar söylüyorum derdim boykotla değil.iyi günler.

bakın tekrar ediyorum bir kesimde ölen masumlara üzülüp diğer kesimi görmezden gelmek sonrada ama ölen çocuklar var demek bana göre insani olarak iki yüzlü ve samimiyetsiz bir davranıştır.bakın bi o başlıklara bi bu başlığa karşılaştırma yapın.

eğer kötü kelimelerse evet öyledir.

tekrar söylüyorum derdim boykotla değil.iyi günler.

Peki ,
Size de iyi günler .

arkadaşlar kızılay bir kampanya başlatmış..türkmenlere yardım. fitre ni ve zekatını vermen için , vs ..

ben fitre ve zekatımı bu türkmenlere göndereceğim ..

Rabbim çaresizlik içinde olan insanların , çocukların yardımcısı olsun.

Son düzenleme:
Suriyeliler kontrolsüz bir şekilde ülkemize alındı her yerde cirit atıyorlar bütün şehirlere yayıldılar ellerini kollarını sallayarak dilencilik yapıyorlar geçiniyorlar hatta maaş bağlananlar bile var. Sağlık kontrolü olmadan alındığı için unutulmaya yüz tutmuş çocuk felci hortladı. Peki bu insanlar insan değil mi onların çocukları çocuk değil mi bu insanlar zor kullanmıyorlar izinlerini çıkartmak ve bir kampta yaşamaya razı oluyorlar. Nasıl görmezden duymaz gelinir anlamıyorum onların bu çaresizliklerini. Bu şekilde kapımızda süründürmeden yapmak gerekirdi bunu. Yazık çok yazık burnumunuz dibinde olan şeyler.

görmeyecek tabi ki
Filistindekileri Suriyedekileri de Arap olmalarına rağmen sevabına görmüyor
rant var. Filistin üstünden İsrail'i KINAdıkça ki bu kınamak ne demek bilmem efeleniyor, koyunlardan oy geliyor. breh breh
Suriyelileri de ABD'ye yalakalanmak için ortalığı kızıştırmak için ülkemizi karıştırmak için soktu buraya yoksa sevabından değil

Ve Türkmenler gazetelerde bir tek sütunluk bile haber değeri göremeyen kardeşlerimiz, Şii güzel ırkdaşlarımız... ahh ki ne ah bu vebal kimseye kalmasın inşallah.

arkadaşlar kızılay bir kampanya başlatmış..türkmenlere yardım. fitre ni ve zekatını vermen için , vs ..

ben fitre ve zekatımı bu türkmenlere göndereceğim ..

Rabbim çaresizlik içinde olan insanların , çocukların yardımcısı olsun.

bilgi için teşekkürler.en azından bu şekilde yarım edebiliriz belki.

Back