İşte yine aynı şey...Suriyeliler elini kolunu sallayarak ülkemize girerken Türkmenlere neden kapılarımız kapalı?
Ne olacak böyle aksam tv de de izledim . Hastalıktan açlıktan sürekli cocuklar ölüyor . Ne kadar zor durumdalar , memleketlerine dönemiyorlar işid denen ölüm makinasi var , kapımıza dayandılar almıyoruz , siğınabilecekleri yer yok . Hastalık, açlık , yoklukla kaldılar orta da .
Ne olacak böyle aksam tv de de izledim . Hastalıktan açlıktan sürekli cocuklar ölüyor . Ne kadar zor durumdalar , memleketlerine dönemiyorlar işid denen ölüm makinasi var , kapımıza dayandılar almıyoruz , siğınabilecekleri yer yok . Hastalık, açlık , yoklukla kaldılar orta da .
ne olacağı belli hepsi ölecek..çocuklar zaten açlığa,sıcak havaya dayanamayarak ölmeye başlamış..nasıl bir milletiz diye düşünüyorum bazen kendi insanımıza sahip çıkmazken başka milletler için yanıp tutuşuyoruz,kapılarımızı sonuna kadar açıyoruz..ben demiyorum ki onlara yardım etmeyelim sessiz kalalım ama....
bu başlık bile bomboş..hepi topu 4-5 yorum var..çok acı..
Merhaba
Evet, her konuda; öncelikle insan olarak görüp, insan olarak yaklaşmak esastır hiç şüphesiz.
Lakin, söz konusu olan kendi insanlarımız olduğunda, tercihlerimizi veya desteklerimizi -öncelikli olarak onlar yönünde kullanmamız- en olması gereken şey diye düşünüyorum ve size katılıyorum.
Ben de çok ama çok üzülüyorum, bize ne kadar da çok benzeyen bu insanlara, bakamıyorum bile...
Çünkü hakikaten, onların melun melun yardım bekledikleri yegane yer Türkiye.
Hem de bizlerin arasına kabul edilmeyi isteyemeyecek kadar da ince düşünceli olabiliyorlar. Sadece güvenli ve belirlenmiş bir bölgede yerleşik olmayı diliyorlar. İçim parçalanıyor gerçekten ...
nokta. o kkadar açık ki bu. siyaset bu işte. ne acıki buSoruya cevap verelim:
AKP Türkmenleri görmeyecek.
Ben bugüne kadar AKPyi çıkarının olmadığı hiç bir yerde göremedim.
farkındasınız değilmi,bu topiğe hiç rağbet yok. o yazanları hiç burada göremedik nedense
ne olacağı belli hepsi ölecek..çocuklar zaten açlığa,sıcak havaya dayanamayarak ölmeye başlamış..nasıl bir milletiz diye düşünüyorum bazen kendi insanımıza sahip çıkmazken başka milletler için yanıp tutuşuyoruz,kapılarımızı sonuna kadar açıyoruz..ben demiyorum ki onlara yardım etmeyelim sessiz kalalım ama....
bu başlık bile bomboş..hepi topu 4-5 yorum var..çok acı..
Artık gözlerimizden yaş, kalplerimizden sızı hiç eksilmez oldu gittikçe. Neye üzüleceğimizi bilemez olduk resmen...
Yorumunuz ağlattı beni. : ( Yüreğinize sağlık.
Hele ki şu -kapımıza dayandılar almıyoruz, kaldılar ortada - bölümünde koptum ...
Çok ağır geliyor gerçekten...
Dünya kaynıyor. Her geçen gün, şiddet, terör, barut, yangın artıyor...
Artık ülkemiz için de tüm dünya için de çok korkuyorum ...
Tüm çocuklar ve tüm diğer canlılar için çok korkuyorum gerçekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?