Balkon konuşmasına , tapeleri çıkan ve montaj olduğuna dair elinde hiçbir belge kanıt olmayan hiçbir kuruma analiz ettirilmeyen bunun baş kahramını oğluyla ve cenazeye gidenlere nefrofili diyecek kadar nefret duygusu barındıran egemeni gördükten sonra direkt kanal değiştirdim içerğinin hiç bir önemi kalmıyor. Seçimden önce gözden uzak olan kişiler seçim sonrası göğsünü gere gere nasılsa bu millet ne yapsam bana oyunu veriyor diye gövde gösterisi yapıyor. Bu ülkede kimse hiçbirşeyin hesabını sormuyor, denilen şeylerin arkasını arayıp hani belgen, kanıtın demiyor. Kendini temsil eden kendinde gördüğüne oyunu veriyor ama o aslında bizden biri görünüp bizden olamayan sadece bizim dini duygularımızı sömürenler. Maalesef erdoğana oy vermeyenler din elden gidecek korkusuyla oy veriyor. Asgari ücretle ev geçindirip ay sonunu nasıl getireceğini, pazara gittiğinde pahalılıktan şikayetini, emeklilik yaşını hesaplarken ki karamsarlığını düşünmüyor bunlar uçup gidiyor çünkü bir sen ben olayı yaratıldı ki Başbakana oy verenler karşı tarafa zafer kazanmış olacağı için gerisi teferruat.
Çok konuştu, kendi açımdan anlattım madem halkın çoğunluk iradesi bu yönde artık umrumda bile değil. Ben sadece ülkemin geleceği için korkuyorum bölünmekten, verilecek imtiyazlardan özerkliklerden çünkü bu ülkede yaşıyorum. Yoksa artık bıraktım geçinemeyenler hala bu adama oy veriyorsa kendi düşen ağlamaz. Hiç üzülmüyorum artık. Benim durumum gayet iyi eşimin iyi bir işi var, ev kendimizin bende çalışıyorum neden paralıyorum kendimi herkes hayatından memnunmuş meğer gayet rahat yaşıyorlarmış sonra çıkıp emeklilik yaş düşürülsün, yok pazar pahalı, herşeye zam geldi, maaş yetmiyor, açlık yoksulluk sınırı vs.demesinler eğer birine kendini dinletmek istiyorsan sandıkta vereceksin cevabını yoksa senin hakkını nasıl verecek. Artık inanın kimseye acımıyorum burada konuştukça yine o kişiler tarafından hain filan oluyoruz.