• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AKP’li Seçmen Hırsızlığa İnanmadı

Balkon konusmasinda bir rezza eksikti.her cuma ayet sallayanda ordaydi,pek zeki oglusuda.sonuna kadar dinleyemedim bende.elbet birgun herkes ettigini bulacak cezasini cekecek ama ne zaman? Simdilik tek soyleyecegim Mustehak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O zamana kadar olan sehit kanlariyla yikanmis ulkeme olacak.kolay gelsin bize.

Balkon konusmasinda butun tapelerde yolsuzluk, rusvet alma, paralari sifirlama, Kurana hakaret edenler vesaire bir araya gelerek elele- omuz omuza govde gosterisi yapip galebe caldilar. Sandik ile aklandiklarina milleti inandirmaya ugrastilar. Bundan sonra da bu tip iddialarda bulunanlara adres olarak yargiyi degil, sandigi yegane muracaat makami olarak gosterdiler. Erdogan, baska bir gorev (cumhurbaskanligi) verilirse onu da en iyi sekilde halledecegini acikladi. Yani hedefi Cumhurbaskanligi, ya da esas gonlunde olan baskanlik sistemi.

Ozetle Turkiye tarihe dunu yolsuzluklarin, hirsizliklarin mesrulastigi gun olarak gecti.

[sıze=3]eskiden sokaklarda ayı oynatılıyordu ve o guruptan bir kişi kalabalığın arasına girip gösteriyi seyreden insanları soyardı ve bu olay diğer semTleri geze geze devam ederdi ve cüzdanından olan insanlar olayın çok sonra farkına varırlardı işte bu yolsuzluk olayı tamda bu . Biz hırsızlıktı yok efendim yolsuzluktu yok suriye uçağımızı düşürdü( 2 şehit verdik)niye karşılık vermedik diye diye tamda bu olaylar yaratılmaya başlanınca ülke 2 ayda soyup soğana çevrildi dünya tarafından .

bist yere çakıldı dolar ve euro uçtu,faizler arttı,insanların eşleriyle birlikte oldukları görüntüler ortalığa saçıldı, yatak odalarının ses ve görüntüleri nete servis edildi,cumhurbaşkanı nın başbakan ın özel telf. Dinlendi(haince) terörün 30 yılda veremediği zarar 2 ayda verildi ama hala bazıları bu olayları görmeden gelip "bu iktidar gitsin de ülkenin ne hali varsa görsün" diyerek sandığı beklediler ama sandıktanda beklediklerini alamadılar halkın gerçeğini gördüğünü her zaman inkar ettiler

suriye ülkemizi ihlal eden uçağa uyarılar yapılmasına rağmen"aman efendim ne gerek vardı ne me lazım savaş mavaş çıkar bırak güzel güzel uçsalardı"dememizi mi bekliyolardı . Onlar bizim 2 askerimizi şehit ettiler bizim kendi ülkemzi savunmamız bizim beyaz türklerin zoruna gitti. Her zaman göreve çağırdıkları asker görevini yaptı tsk dan kötüsü olmadı.

Işte bu yüzden hırsızlık varsa mahkeme kararını verir ve hırsızlık yapanın allah 2 cihanda yakasını bırakmasın kimse bunu zaten savunamaz![/sıze]

Son düzenleme:
%45 akp %55 diğerleri dedi
seçime b..k atmaya bakılcağına
oturup bir muhakeme yapsın herkes
yarış bu kardeşim
kazananıda kaybedeni de olcak
ama yapılan sindirememek ve şaibe karıştırmak
yeter ya onca gözlemci koydunuz
madem şaibe oldu
düzgün adamlar seçseydiniz de içini rahat etseydi
bahane bulma artık
düşün taşın kendi yanlışını bul
ayrıca bizler=%45+%55=%100=TC MİLLETİYİZ
kimimiz sağcı kimimiz solcu kimimiz milliyetçi kimimiz dinci kimimiz kürtçü
sen önce millet olarak bana saygı duycaksın
benimde akıl süzgecim mantık kavramım var
ne münasebetle kazanamadığın için kazanana oy verene
aptal cahil elit olmayan kesim koyun ....vs benzetmesi yaparsın
önce kendi milletine sahip çık ondan sonra yorum yap
ayrılmıyoruz kardeşim
sizlerin tüm çabalarına rağmen ayrılmayacağız

[sıze=3]çoğunluk akp yi seçti diğerleri de iyi hazınlansın genel seçimler geliyo ona da bir kulp bulurlar kaybedince . Bir kerede "sizin yüzünüzden kaybettik,bu seçimlerde hile yaptınız kazandınız"diyeceklerine

"biz neden hep kaybediyoruz,neden halk bizi seçmiyor,eksiklerimiz neler"diyin lütfen. Küfür etmekle değil proje üretmekle oy alınıyor artık çirkin oyunları halk görüyor o beğenmedikleri alt tabaka dedikleri halk![/sıze]

[sıze=3]eskiden sokaklarda ayı oynatılıyordu ve o guruptan bir kişi kalabalığın arasına girip gösteriyi seyreden insanları soyardı ve bu olay diğer semTleri geze geze devam ederdi ve cüzdanından olan insanlar olayın çok sonra farkına varırlardı işte bu yolsuzluk olayı tamda bu . Biz hırsızlıktı yok efendim yolsuzluktu yok suriye uçağımızı düşürdü( 2 şehit verdik)niye karşılık vermedik diye diye tamda bu olaylar yaratılmaya başlanınca ülke 2 ayda soyup soğana çevrildi dünya tarafından .

bist yere çakıldı dolar ve euro uçtu,faizler arttı,insanların eşleriyle birlikte oldukları görüntüler ortalığa saçıldı, yatak odalarının ses ve görüntüleri nete servis edildi,cumhurbaşkanı nın başbakan ın özel telf. Dinlendi(haince) terörün 30 yılda veremediği zarar 2 ayda verildi ama hala bazıları bu olayları görmeden gelip "bu iktidar gitsin de ülkenin ne hali varsa görsün" diyerek sandığı beklediler ama sandıktanda beklediklerini alamadılar halkın gerçeğini gördüğünü her zaman inkar ettiler

suriye ülkemizi ihlal eden uçağa uyarılar yapılmasına rağmen"aman efendim ne gerek vardı ne me lazım savaş mavaş çıkar bırak güzel güzel uçsalardı"dememizi mi bekliyolardı . Onlar bizim 2 askerimizi şehit ettiler bizim kendi ülkemzi savunmamız bizim beyaz türklerin zoruna gitti. Her zaman göreve çağırdıkları asker görevini yaptı tsk dan kötüsü olmadı.

Işte bu yüzden hırsızlık varsa mahkeme kararını verir ve hırsızlık yapanın allah 2 cihanda yakasını bırakmasın kimse bunu zaten savunamaz![/sıze]

O senin bahsettigin yankesicilik, yolsuzluk degil...:52: Bak ben sana yolsuzlugu daha guzel yoldan anlatayim: Bir sehir vardir (Izmir), bu sehir iktidar partisinden olmadigi icin devletten yardim alamadan sadece kendi belediye gelirleri ile hem belediyenin borcunu sifirlar, hem de yaptigi metronun kilometresini halkina 56 milyon dolara maleder. Bir sehir vardir (Ankara), hem devletin vergilerini, hem kendi belediyesinin gelirlerini kullanir, bir yandan da borclanip halkin gelecegini de ipotek altina alir, ayni metronun kilometresini halkina 90 milyon dolara maleder. Bir sehir daha vardir (Istanbul), ayni metronun metrekaresini B sehri ile ayni menfaatlerden faydalanarak halkina 140 milyon dolara maleder. Kilometresi 56 milyon dolara da maledilebilen bir metroyu halkina 90 a, 140 a maledip arada milyar dolarlari birilerinin cebine indirme isine de YOLSUZLUK denir.:34:

Son düzenleme:
Bi daha oku yazımı yolsuzluğun tanımı o şekilde yapmadım bir virgülü unutmam nelere mal olmuş yolsuzluk olayının bu olayla alakası yok demek istediğim şu madem anlayamıyorsunuz "insanların o gösteriyi seyrederken soyulmalarını değil o olayla oyalanırken yani biizim hırsızlık söylemleriyle uyutulurken soyulmamızdan bahsediyorum " inş. Anladınız

E%C4%9Fer-ger%C3%A7ekten-bilmek-istiyorsan.jpg
:ssz:

İŞTE SİZE MALİYE BAKANLIĞININ ÖDENEK LİSTESİNDEN BİR ÖRNEK 2013 YILI

Adana Büyükşehir Belediyesi 23.1 milyon TL,

İzmir Büyükşehir Belediyesi 135milyon TL,

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 14.9 milyon TL,

Konya Büyükşehir Belediyesi 16.1 milyon TL,

İZMİR DE BU ÜLKENİN BÜYÜKŞEHİRİ OLDUĞUNA GÖRE ELBETTE DEVLET ÖDENEK VERECEK . SİZİN DEDİĞİNİZ GİBİ KENDİ YAĞINDA KAVRULMA DURUMU FLAN DA YOK ZATEN . DEVLET ÖDENEK BİTEMEDEN BİR KEZ DAHA ÖDEME YAPMIYOR VE PLAN PROJE YAPILIP HAZIR OLUNCA VE DE PARA KLAMAYINCA DEVLET PROJELERİN DEĞERİNDE EK ÖDENEK AÇIYOR BU BÖYLE İŞLEYİP GİDİYOR.
NOT:
AYRICA İZMİR DEKİ METRO YU BAŞLATTI ANCAK BİTİREMEDİLER ULAŞTIRMA BAKANLIĞI TAMAMLADI

Bi daha oku yazımı yolsuzluğun tanımı o şekilde yapmadım bir virgülü unutmam nelere mal olmuş yolsuzluk olayının bu olayla alakası yok demek istediğim şu madem anlayamıyorsunuz "insanların o gösteriyi seyrederken soyulmalarını değil o olayla oyalanırken yani biizim hırsızlık söylemleriyle uyutulurken soyulmamızdan bahsediyorum " inş. Anladınız

Himm..yani halki din, Allah, basortusu gibi dini soylemlerle uyuturken soyduklarini ima ediyorsunuz he mi?:27:

öyle değil canım erdoğan ın çocukları hakkında kendi hakkında" hırsızlık yaptı ülkeyi sömürdü diyerek" milleti uyutmaya çalıştılar ancak ırak petrollerinin türkiyeden geçmesini ve uyarılara rağmen türkiyenin iranla çok yüksek oranda ticaret yapmasından rahatsız olanların uydurduğu yolsuzluk yalanlarının kimin işine yaradığı ortada . ülkenin borsası çakıldı faziler ve döviz . Arttı. Bu şekilde oldu inş. Bu kez anladın .:28::28::28::28::28:

Himmm... Ayakkabi kutularindan cikan paralar Iran'la olan ticaretten mi kazanilmis? GEmicikler kimin cikti? Hastane zincirleri Emine hanim'in degil miymis yani? Su Iran petrollerinin boru hattinin verildigi Calik Holding Erdogan'in ortak oldugu holding degil miymis yoksa? Sen hakikatten de bu yolsuzluk iddialarinin tapelerden beri mi ortaya atildigina inaniyorsun? Tapelerden cooook once Avrupanin en itibarli yayinlarindan Forbes tarafindan secilmemis miydi Erdogan dunyanin en zengin 8. lideri olarak? Cocukken yirtik ayakkabisi ile sokaklarda simit bile sattigini iddia eden bu zatin 15 sene icindeki bu dik yukselisi hakikatten de zsize birseyler anlatmiyor mu? Ilginc...:53:

ayakkabı kutusundan çıkan paraların yardım parası olduğu
ve en önemlisi bütün paraların kaydının yapılmış olduğu söyleniyor :ssz:

ayakkabı kutusundan çıkan paraların yardım parası olduğu
ve en önemlisi bütün paraların kaydının yapılmış olduğu söyleniyor :ssz:

Siz hic hayatinizda bir evde 4.5 milyar dolarin tutuldugunu gordunuz, duydunuz mu? Hem de bir banka muduru kaydi kuydu olan bir parayi neden Turkiye'nin en buyuk devlet bankasinin genel muduru iken evinde tutsun? 4.5 milyar dolarin alim gucunu dusunebiliyor musunuz? Kac apartman dairesi, kac villa eder sizce? Hayatinizda bu kadar yardim toplandigini nerde duydunuz? Siz bu palavralara inanmakta ozgursunuz tabii, ama rica ederim herkesleri aptal yerine koymayin...:34:

Siz hic hayatinizda bir evde 4.5 milyar dolarin tutuldugunu gordunuz, duydunuz mu? Hem de bir banka muduru kaydi kuydu olan bir parayi neden Turkiye'nin en buyuk devlet bankasinin genel muduru iken evinde tutsun? 4.5 milyar dolarin alim gucunu dusunebiliyor musunuz? Kac apartman dairesi, kac villa eder sizce? Hayatinizda bu kadar yardim toplandigini nerde duydunuz? Siz bu palavralara inanmakta ozgursunuz tabii, ama rica ederim herkesleri aptal yerine koymayin...:34:

rica ederim lütfen aptal yerine koymak felan yok
dellileri mahkemeye sunmuşlar ve korkumuz yok demişler ,
yani şu an sonucu bekleyeceğiz,
sanırım iki okul bir de üniversite parasıymış.
evet doğru evde tutulmaz ama kayıtlı para diyorlar mahkemeye bu kanıtı sunmuşlar sanırım.
birde foto yalan çıktı
hani şu nette paylaşılan bir foto varya,
az önce baktım yabancı bir internet sitesinde bir kaçakçının mı ne tam anlamadım onun parasıymış.
abd de biriydi sanırım ki az önce o yabancı siteden bende gördüm resmi

amerikada bir uyuşturucu satıcısının yirmi yıldır sakladığı para kutusunun resmi,
bizde ki haber sitelerinde de var o resim..
amerikan haber ajanslarında var resim hatta adamın resmi de var..

rica ederim lütfen aptal yerine koymak felan yok
dellileri mahkemeye sunmuşlar ve korkumuz yok demişler ,
yani şu an sonucu bekleyeceğiz,
sanırım iki okul bir de üniversite parasıymış.
evet doğru evde tutulmaz ama kayıtlı para diyorlar mahkemeye bu kanıtı sunmuşlar sanırım.
birde foto yalan çıktı
hani şu nette paylaşılan bir foto varya,
az önce baktım yabancı bir internet sitesinde bir kaçakçının mı ne tam anlamadım onun parasıymış.
abd de biriydi sanırım ki az önce o yabancı siteden bende gördüm resmi

Sonradan uydurma kayit belgesiyle ancak halki ve taraftar savciyi kandirirlar hanfendi. Para kayitli olsun diye bankaya yatirilir zaten, evde tutulan paranin kaydi olmaz. 10 milyar, 100 milyar TL degil ki bu para, 9 milyon tl. Para 4.5 milyar degil, 4.5 milyon imis, duzeltiyorum

Son düzenleme:
Back