• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AKP’li Seçmen Hırsızlığa İnanmadı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.868
40.718
698
yazar100.png
Can Dündar

31 Mart 2014 Pazartesi

Galiba hiçbirimiz böyle seçim görmedik:
Bırakın dataları, başladığımızda ülkede saatin kaç olduğu bile belli değildi.
Bütün iktidar olanakları seçim için seferber edildi.
Birçok kentte elektrikler kesildi, “hava koşulları” bahane edildi.
Anadolu Ajansı, tarihine ihanet edip hükümet sözcüsü gibi davranarak manipülasyona girişti.
En çok usulsüzlük başvurusu bu seçimde yapıldı.
Tam bir güvensizlik havası, seçime damgasını vurdu.
Yine de şu tespiti yapmak lazım:
Bunca ispatlı hırsızlık, aleni yolsuzluk, dehşetli baskıdan sonra iktidar partisi hâlâ yüzde 40’ı aşkın oy alıyor, büyük şehirlerde burun buruna yarışıyorsa, bunun tek tercümesi vardır:
Seçmen, yolsuzluk iddialarına kulak asmamış, baskıların hak edildiğine inanmış, hükümete yeniden kredi tanımıştır.
Hükümetin, “Benim ikbalim elimden gidiyor” gerçeğini, “Ülkenin istikbali elinizden gidiyor” diye yansıtmakta başarılı olduğu anlaşılıyor.
Seçmen CHP alerjisini, “İnsanlar el ele tutuşsa” nostaljisinden daha çok sahiplenmiş görünüyor.
“Bayrağımız iniyor” yalanı, “Soygun büyüyor” hakikatinden ağır basmışa benziyor.
Seçmeni suçlamadan önce herkes kendine bakmalı; bu manzaradan ders ve sonuç çıkarmalı...
Asıl tehlikeli olan, Erdoğan’ın ülkeyi kutuplaştırma siyasetinin sonuç vermiş oluşu...
Sandıktaki rakamlar, kutuplaşmayı derinleştirmiştir.
Üç büyük ilde, Ankara, İstanbul ve İzmir’de oyların tam ortadan yarılmasıyla adeta iki partili sisteme geçilmiştir.
Hem AK Parti, hem CHP son yerel seçime göre oylarını yüzde 5’er artırarak, Ankara ve İstanbul’da başabaş yarışarak, gidişatın ipucunu vermiştir.
Başbakan, balkon konuşmasıyla kutuplaşma siyasetini cepheleşmeye dönüştüreceğini ve siyaseti savaş havasında götüreceğini ispat etmiştir.
Basını baskı altına al, Twitter’ı kapat, Youtube’a girişi yasakla, bütün kanalları kendine bağla, yargıyı tasfiye et, üniversiteyi sustur, polis devleti kur, meydanları gaza boğ, yazdırma, söyletme, konuşturma, engelle.. ve yerini koru...
Bu yolla her seçim alınır, ama bu koşullarda bu ülke yönetilir mi?
Yüksek oy oranı, kanıtlanmış hırsızlığı kapatmaya, yolsuzluğu unutturmaya yeter mi?
Uygar dünyayı ve kendi halkının yarısını karşısına almış, bütün muhaliflerini düşman saymış ve zafer konuşmasında bile gerginlik yaymış bir Başbakan, eskisi kadar rahat hükmedebilir mi?
AK Parti karşısında öfkeyle kenetlenmiş yüzde 56’lık “Anti-Erdoğan” cephesi, Başbakan’ın balkondan ilan ettiği savaşta yenilir mi?
Diktatörlüğe meyletmiş bir lider, çoğunluk diktasıyla cumhurbaşkanlığına heves eder mi?
Seçilebilir mi?
Seçilse orada oturabilir mi?
Zor.
Çok zor.
Bu beden, bu elbiseye sığmaz, patlar.

http://www.cumhuriyet.com.tr/koseyazisi/55907/AKP_li_Secmen_Hirsizliga_inanmadi.html

yazar100.png
Can Dündar

31 Mart 2014 Pazartesi

Galiba hiçbirimiz böyle seçim görmedik:
Bırakın dataları, başladığımızda ülkede saatin kaç olduğu bile belli değildi.
Bütün iktidar olanakları seçim için seferber edildi.
Birçok kentte elektrikler kesildi, “hava koşulları” bahane edildi.
Anadolu Ajansı, tarihine ihanet edip hükümet sözcüsü gibi davranarak manipülasyona girişti.
En çok usulsüzlük başvurusu bu seçimde yapıldı.
Tam bir güvensizlik havası, seçime damgasını vurdu.
Yine de şu tespiti yapmak lazım:
Bunca ispatlı hırsızlık, aleni yolsuzluk, dehşetli baskıdan sonra iktidar partisi hâlâ yüzde 40’ı aşkın oy alıyor, büyük şehirlerde burun buruna yarışıyorsa, bunun tek tercümesi vardır:
Seçmen, yolsuzluk iddialarına kulak asmamış, baskıların hak edildiğine inanmış, hükümete yeniden kredi tanımıştır.
Hükümetin, “Benim ikbalim elimden gidiyor” gerçeğini, “Ülkenin istikbali elinizden gidiyor” diye yansıtmakta başarılı olduğu anlaşılıyor.
Seçmen CHP alerjisini, “İnsanlar el ele tutuşsa” nostaljisinden daha çok sahiplenmiş görünüyor.
“Bayrağımız iniyor” yalanı, “Soygun büyüyor” hakikatinden ağır basmışa benziyor.
Seçmeni suçlamadan önce herkes kendine bakmalı; bu manzaradan ders ve sonuç çıkarmalı...
Asıl tehlikeli olan, Erdoğan’ın ülkeyi kutuplaştırma siyasetinin sonuç vermiş oluşu...
Sandıktaki rakamlar, kutuplaşmayı derinleştirmiştir.
Üç büyük ilde, Ankara, İstanbul ve İzmir’de oyların tam ortadan yarılmasıyla adeta iki partili sisteme geçilmiştir.
Hem AK Parti, hem CHP son yerel seçime göre oylarını yüzde 5’er artırarak, Ankara ve İstanbul’da başabaş yarışarak, gidişatın ipucunu vermiştir.
Başbakan, balkon konuşmasıyla kutuplaşma siyasetini cepheleşmeye dönüştüreceğini ve siyaseti savaş havasında götüreceğini ispat etmiştir.
Basını baskı altına al, Twitter’ı kapat, Youtube’a girişi yasakla, bütün kanalları kendine bağla, yargıyı tasfiye et, üniversiteyi sustur, polis devleti kur, meydanları gaza boğ, yazdırma, söyletme, konuşturma, engelle.. ve yerini koru...
Bu yolla her seçim alınır, ama bu koşullarda bu ülke yönetilir mi?
Yüksek oy oranı, kanıtlanmış hırsızlığı kapatmaya, yolsuzluğu unutturmaya yeter mi?
Uygar dünyayı ve kendi halkının yarısını karşısına almış, bütün muhaliflerini düşman saymış ve zafer konuşmasında bile gerginlik yaymış bir Başbakan, eskisi kadar rahat hükmedebilir mi?
AK Parti karşısında öfkeyle kenetlenmiş yüzde 56’lık “Anti-Erdoğan” cephesi, Başbakan’ın balkondan ilan ettiği savaşta yenilir mi?
Diktatörlüğe meyletmiş bir lider, çoğunluk diktasıyla cumhurbaşkanlığına heves eder mi?
Seçilebilir mi?
Seçilse orada oturabilir mi?
Zor.
Çok zor.
Bu beden, bu elbiseye sığmaz, patlar.

http://www.cumhuriyet.com.tr/koseyazisi/55907/AKP_li_Secmen_Hirsizliga_inanmadi.html
Alenen ötekilestiriliyor, bölünüyoruz, insanlar holigan gibi maç izler gibi seçim sonucu takip ediyor. Eskiden böylemiydik yazık çok yazık. .. Ülkemize, vergilerimize, askerlerimize sahip cıkamadık, yetmedi..

İnanmadılar,görmezden geldiler,mazur gördüler,hatta helal ettiler ?
Gözleriyle görseler yine inanmazlar,başka açıklamalara sığınırlar.
Allah sonumuzu hayır etsin,benim şahsen hiçbir umudum kalmadı.

dün oy esnasında elektrikler gitti ve ak parti alamadı burayı :31::31:

İnanmadılar,görmezden geldiler,mazur gördüler,hatta helal ettiler ?
Gözleriyle görseler yine inanmazlar,başka açıklamalara sığınırlar.
Allah sonumuzu hayır etsin,benim şahsen hiçbir umudum kalmadı.

al benden de o kadar, çok üzüldüm yani bi ara gerçekten kendimi çok kötü hissettim,sinirden gidip yattım :26::26::26:

Istanbulun un göbeğinde bir hastanede çalışıyorum
Gelen hastaların yaş ortalaması 25 i geçmez
Ve bu kadınların yüzde doksanı adını duraksamadan yazamıyor çoğu okuma zaten bilmiyor
Ben bu hastanede çalıştığımdan beri zaten ülkemle ilgili herhangi bir umut taşımıyorum
Eğitim seviyesinin yerlerde olduğu
Kadının değer görmediği bu ülkede kadın olduğum için şanssız ve çaresizim

Son düzenleme:
dün sadece tek bişey diledim:
ATAM GERİ GELSİN!!!:26::26::26::26:
ona şuan herkesten herşeyden daha çok ihtiyacımız olduğunu iliklerime kadar hissediyorum :(

dün sadece tek bişey diledim:
ATAM GERİ GELSİN!!!:26::26::26::26:
ona şuan herkesten herşeyden daha çok ihtiyacımız olduğunu iliklerime kadar hissediyorum :(

https://www.facebook.com/photo.php?v=310897175730401&set=vb.201191216700998&type=2&theater

$1003604_728473230506641_246568236_n.jpg antalyada oy kaçırdılar:ssz:

http://www.cumhuriyet.com.tr/video/video/55829/Denizli_de_AKP_li_kadina_sucustu.html

linklerdeki habere bakın hrsızlığı görün lütfen ve paylaşın :47:

$1625762_566997196732834_1362271434_n.jpg aah atam ahhhh ne haldeyiz:25:

Hırsızlığı biliyordur elbet......birkaç kırıntı da ona düşer hesabını yapıyor......

Hırsızlığa inanmadı değil hepsi çalacak diye değerlendirdiğinden diğer oy verme kararı için kriterlere yöneliyor

Balkon konusmasinda bir rezza eksikti.her cuma ayet sallayanda ordaydi,pek zeki oglusuda.sonuna kadar dinleyemedim bende.elbet birgun herkes ettigini bulacak cezasini cekecek ama ne zaman? Simdilik tek soyleyecegim Mustehak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Rabia işareti,Mısır,Suriye,Pensilvanya...:24::24:

farklı bi şey söylememiş yani hiç bi şey kaçırmamışım demek ki.izlemedim artık tahammül edemiyorum diye sonra bi gördüm fotoyu ailecek ellerini kaldırıyorlar ben tabi şok :53::53:

Back